En Flower Power kjole til Rose

Ja, der er gang i den i dag 🙂

Jeg skulle et smut ned i byen for at hente en bog, jeg havde bestilt. Det krÌvede ogsü et smut omkring min stofbutik, hvor jeg ville købet et mønster til smÌkbukser til Rose. Det er et jeg har haft kig pü før.

Mønstret måtte jeg desværre vente på til næste mandag, men jeg fik knapper med hjem til det her stof, som jeg har købt for et stykke tid siden. Jeg kom selvfølgelig også til at købe et andet stykke stof, der nok bliver til smækbukser, bukser eller en kjole 🙂

Egentlig skulle det her stof vÌre til smÌkbukser, men jeg blev nød til at sy noget, sü der kom en kjole ud af det.

Jeg har lagt en stofprøve med fra Stof2000, så du bedre kan se farven 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/en-flower-power-kjole-til-rose/

Gratis hĂŚkleopskrifter, HĂŚkletips og sjov | Topping