En Flower Power kjole til Rose

Del med verden:

Ja, der er gang i den i dag 🙂

Jeg skulle et smut ned i byen for at hente en bog, jeg havde bestilt. Det krævede også et smut omkring min stofbutik, hvor jeg ville købet et mønster til smækbukser til Rose. Det er et jeg har haft kig på før.

Mønstret måtte jeg desværre vente på til næste mandag, men jeg fik knapper med hjem til det her stof, som jeg har købt for et stykke tid siden. Jeg kom selvfølgelig også til at købe et andet stykke stof, der nok bliver til smækbukser, bukser eller en kjole 🙂

Egentlig skulle det her stof være til smækbukser, men jeg blev nød til at sy noget, så der kom en kjole ud af det.

Jeg har lagt en stofprøve med fra Stof2000, så du bedre kan se farven 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/en-flower-power-kjole-til-rose/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping