En dejlig arbejdsdag

Skriv en kommentar
Del med verden:

At arbejde er at leveI dag har jeg været på arbejde igen efter en meget lang sommerferie. Jeg er nemlig i arbejdsprøve på en skole.

Min arbejdsprøvning er egentlig forbi, men jeg har fået lov at blive indtil der er truffet afgørelse med henblik på flexjob. Det sker sidst i denne måned, eller i starten af september. Det giver en stor klump i maven.

Jeg elsker mit arbejde. Jeg elsker at stå op om morgenen, jeg elsker at sige godmorgen, smile til mine “kollegaer”, gå på en gang fuld af larmende skolebørn, hilse på de af dem, som jeg har lært at kende.

Jeg elsker at få fri, komme hjem og have noget at snakke om. Jeg smiler når jeg rammer sofaen og tænker at de timer er alt værd. Min krop “betaler” for fornøjelsen, men sådan er det. Det er noget jeg ikke kan lave om på, men jeg kan forsøge at gøre dagen glad, vise et positivt ansigt og suge til mig af glædesbobler, der findes i det at gå på arbejde.

For 10 år siden vidste jeg ikke hvor meget det betyder at have et arbejde, jeg tog det nok for givet og længtes efter ferie, som de fleste.

Jeg er så glad i dagNår man ikke har et arbejde går alt i stå, specielt når man ikke kan komme ud eller mangler overskud til at være social. Jeg føler at hjernen går i tidlig “alderdom”. Svært at huske, glemmer, manglende fokus osv. Sygdom og medicinering lagt til det, ja, så står det slemt til 🙂

Efter kort tid på arbejde igen, mærker jeg hjernen vågne og være mere “frisk”. Jeg kan stadig ikke koncentrere mig lang tid af gange og hukommelsen er måske heller ikke helt i top, men lidt af spindelvævet bliver blæst væk og der kommer en større glæde ved alting.

Jeg håber at jeg bliver godkendt til flexjob, det har nemlig taget 6 år at nå hertil, og så håber jeg at finde et arbejde, jeg kan trives i, så jeg igen kan finde ro i livet og blive glad.

Det var bare lige et skriv for at fortælle at jeg har haft en god dag, at I, der arbejder, skal sætte pris på at I kan og at der findes glædesbobler, vi skal bare fange dem 🙂

 

Udtrykket glædesbobler hørte jeg først fra Tove og det har jeg taget til mig, er det ikke bare et positivt ord?

 

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/en-dejlig-arbejdsdag/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.