En af de gode dage :)

Skriv en kommentar
Del med verden:
En god dag

En god dag

Jeg har sovet i nat. Ikke så længe som jeg kunne ønske, men måske gør det ikke noget. Jeg var vågen fra omkring klokken 4 og lå bare og så det lysne udenfor, ventede på at alarmen skulle ringe klokken 6:30 når Flemming skulle op.

Da jeg havde fået morgenmad, lavede jeg en liste over de ting jeg ville lave og i hvilken rækkefølge. Underligt for nogen måske, men som jeg har det, bliver jeg nød til at have noget at forholde mig til.

De første par opgaver (rede seng, ordne vasketøj) var ved at tage livet af mig. Jeg havde det rigtig skidt og fik smidt en tåre eller to. Så var det lige som om det begyndte at lysne, og de sidste opgaver gik fint.

Over middag var jeg færdig med de ting, som jeg havde lavet en liste over, jeg manglede kun den sidste, men den tager lidt længere end som så.

Jeg har hæklet! Jeg har hæklet en *Biip* til *Biip*. På *Biip* skal der være en *Biip*, den er jeg ved at være færdig med, så i morgen formiddag skulle det projekt gerne være færdig. Lige så snart at *Biip* har *Biip*, skal jeg nok sætte et foto ind, men indtil da må I bare gætte 🙂

En god dag. På et tidspunkt kunne jeg mærke mig selv og jeg var ved at tude af glæde. Jeg sørgede for at sove en times tid til middag så jeg ikke blev for træt og nu kan jeg også mærke at det er tid til at slappe af i hoved og krop.

Jeg håber at det er vejen frem, at de her piller er dem, der virker på mig så jeg kan få mit liv tilbage.

Hav en fantastisk dejlig aften!

PS. I morgen skal jeg være sammen med Janne & Rose, så det bliver helt sikkert også en god dag 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/en-af-de-gode-dage/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.