Elefanten i stuen

Skriv en kommentar
Del med verden:
Elefanten i stuen

Elefanten i stuen

Elefanten i stuen, det er mig og mit vægttab 🙂

Kort indlæg, bare for at brokke mig og måske få andre til at tænke sig om.

Siden januar har jeg tabt mig næste 12 kilo – det er meget.

Har her for nylig mødt op med mennesker der ikke har set mig i et halvt år, kvinder. Der var ikke nogen der nævnte det.

Hvad ville jeg havde gjort? Jeg ville have sagt at det var godt gået, at det klædte mig godt osv. – og det er absolut ikke fordi jeg har behov for at blive hyldet, men det er noget man også har brug for at få at vide.

Min mor nævner det, hun er glad på mine vegne for hun kan se at det betyder meget for mit humør og indstilling til livet.

Jeg snakker ikke med nogen om det, det gør man ikke. Hvis jeg havde taget en masse på i vægt, så var det noget andet, det må man gerne tale om, for så fremhæver man ikke sig selv positivt.

Får dårlig samvittighed over mit vægttab og er egentlig glad for mit tøj, der er blevet for stort, for så kan jeg skjule det lidt. Dårlig samvittighed over for de, der endnu ikke er nået dertil og som kæmper kampen. Dem sender jeg al min kærlighed, men jeg har også brug for den kærlighed. I stedet undskylder jeg mit vægttab, pakker det ind og snakker udenom.

Jeg er glad for mit vægttab, efter så mange år på piller der gjorde at jeg tog på i vægt, så meget at jeg havde det rigtig dårligt med det, ikke ville fotograferes – ikke for at andre ikke skulle se mig, men jeg kunne ikke holde ud at se mig selv – for det var jo ikke det billede jeg havde i mit hoved.

Hav en dejlig søndag, men husk at bekræfte dem omkring dig, der trænger til det eller fortjener det – det gør en forskel <3

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/elefanten-i-stuen/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Jane Thygesen on 6. november 2014 at 10:47
  • Svar

  Du er SÅ mega sej Marianne <3 <3 <3 ærgerligt at "de damer" har så lidt ros til overs at dele ud af… men tro mig… de har alle set det og det er så men også "taget med dem hjem", hvor nogle går og tænker på hvad de skal gøre for at opnå lignende…. STORT TILLYKKE med tabet 😀

 1. Jeg forstår så godt, det du skriver. Ikke at min vægt gider flytte sig (kræver nok også det helt rigtige tidpunkt at starte), men hvor er det dog dejligt for dig, at du ikke har de tolv kilo at slæbe rundt på.Det skal du da ikke gå og skjule. Væk med alt det store tøj, og vis hvor flot du er blevet ♥ Jeg synes, at vi mennesker i dag er lidt “fattige”, for det er mest mig mig og mig. Vi glemmer nemlig at se ud over vores egen næsetip, og se på andre mennesker. Give ros, omtanke og kærlighed.

  Knus Randi

  • Maria Hoffbeck on 4. november 2014 at 23:12
  • Svar

  Du har ret, vi skal blive bedre til at give vore omgivelser et skulderklap, ros, opmuntring, omtanke, omsorg, kærlighed osv.
  Alle går rundt og har travlt og måske har vi en tendens til at glemme at være nærværende og bemærke hinanden og stikke en finger i jorden.
  Det er super flot at du har tabt dig 🙂
  Jeg har 10 gavekort til et fotoshoot på højkant, inde på min blog, hvis det var noget 🙂

  Maria

 2. Jeg kommer til at tænke på et foredrag med Chris Macdonald i sidste uge:
  Han fortalte at en hund har behov for 1 times nærvær og opmuntring dagligt, for at være en glad hund…. Mennnesker har behov for 6-7timers ditto…. Hvor får vi lige det .. på arbejde… hos hinanden… hos kæresten…?
  Jeg har nemmest ved at rose et smukt strik… Forsøger med mere personlige roser… men har vist en blufærdighed… Hvornår går man for tæt på? Hvor godt skal man kende hinanden?
  PS Det er godt gået … de 12 kg!

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.