Elefanten i stuen

Skriv en kommentar
Del med verden:
Elefanten i stuen

Elefanten i stuen

Elefanten i stuen, det er mig og mit v√¶gttab ūüôā

Kort indlæg, bare for at brokke mig og måske få andre til at tænke sig om.

Siden januar har jeg tabt mig næste 12 kilo Рdet er meget.

Har her for nylig m√łdt op med mennesker der ikke har set mig i et halvt √•r, kvinder. Der var ikke nogen der n√¶vnte det.

Hvad ville jeg havde gjort? Jeg ville have sagt at det var godt gået, at det klædte mig godt osv. Рog det er absolut ikke fordi jeg har behov for at blive hyldet, men det er noget man også har brug for at få at vide.

Min mor n√¶vner det, hun er glad p√• mine vegne for hun kan se at det betyder meget for mit hum√łr og indstilling til livet.

Jeg snakker ikke med nogen om det, det g√łr man ikke. Hvis jeg havde taget en masse p√• i v√¶gt, s√• var det noget andet, det m√• man gerne tale om, for s√• fremh√¶ver man ikke sig selv positivt.

F√•r d√•rlig samvittighed over mit v√¶gttab og er egentlig glad for mit t√łj, der er blevet for stort, for s√• kan jeg skjule det lidt. D√•rlig samvittighed over for de, der endnu ikke er n√•et dertil og som k√¶mper kampen. Dem sender jeg al min k√¶rlighed, men jeg har ogs√• brug for den k√¶rlighed. I stedet undskylder jeg mit v√¶gttab, pakker det ind og snakker udenom.

Jeg er glad for mit vægttab, efter så mange år på piller der gjorde at jeg tog på i vægt, så meget at jeg havde det rigtig dårligt med det, ikke ville fotograferes Рikke for at andre ikke skulle se mig, men jeg kunne ikke holde ud at se mig selv Рfor det var jo ikke det billede jeg havde i mit hoved.

Hav en dejlig s√łndag, men husk at bekr√¶fte dem omkring dig, der tr√¶nger til det eller fortjener det – det g√łr en forskel <3

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at f√• adgang til de gratis h√¶kleopskrifter - dagen f√łr alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


F√łlg mig p√• Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/elefanten-i-stuen/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Jane Thygesen on 6. november 2014 at 10:47
  • Svar

  Du er S√Ö mega sej Marianne <3 <3 <3 √¶rgerligt at "de damer" har s√• lidt ros til overs at dele ud af… men tro mig… de har alle set det og det er s√• men ogs√• "taget med dem hjem", hvor nogle g√•r og t√¶nker p√• hvad de skal g√łre for at opn√• lignende…. STORT TILLYKKE med tabet ūüėÄ

 1. Jeg forst√•r s√• godt, det du skriver. Ikke at min v√¶gt gider flytte sig (kr√¶ver nok ogs√• det helt rigtige tidpunkt at starte), men hvor er det dog dejligt for dig, at du ikke har de tolv kilo at sl√¶be rundt p√•.Det skal du da ikke g√• og skjule. V√¶k med alt det store t√łj, og vis hvor flot du er blevet ‚ô• Jeg synes, at vi mennesker i dag er lidt “fattige”, for det er mest mig mig og mig. Vi glemmer nemlig at se ud over vores egen n√¶setip, og se p√• andre mennesker. Give ros, omtanke og k√¶rlighed.

  Knus Randi

  • Maria Hoffbeck on 4. november 2014 at 23:12
  • Svar

  Du har ret, vi skal blive bedre til at give vore omgivelser et skulderklap, ros, opmuntring, omtanke, omsorg, kærlighed osv.
  Alle går rundt og har travlt og måske har vi en tendens til at glemme at være nærværende og bemærke hinanden og stikke en finger i jorden.
  Det er super flot at du har tabt dig ūüôā
  Jeg har 10 gavekort til et fotoshoot p√• h√łjkant, inde p√• min blog, hvis det var noget ūüôā

  Maria

 2. Jeg kommer til at tænke på et foredrag med Chris Macdonald i sidste uge:
  Han fortalte at en hund har behov for 1 times n√¶rv√¶r og opmuntring dagligt, for at v√¶re en glad hund…. Mennnesker har behov for 6-7timers ditto…. Hvor f√•r vi lige det .. p√• arbejde… hos hinanden… hos k√¶resten…?
  Jeg har nemmest ved at rose et smukt strik… Fors√łger med mere personlige roser… men har vist en bluf√¶rdighed… Hvorn√•r g√•r man for t√¶t p√•? Hvor godt skal man kende hinanden?
  PS Det er godt g√•et … de 12 kg!

G√łr min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.