Dude kanin mand! Så hækl da for pokker!

Skriv en kommentar
Del med verden:

Dude Kanin har længe været på vej – men det er en ommer.

Dude kanin mand! Så hækl da for pokkerMudder i hjernen

Dude kanin fra Little Owls Hut er et af de dyr, jeg bliver nødt til at hækle, for han er så skør, at han bestemt passer ind herhjemme 🙂

Jeg har endda det garn, der anbefales i opskriften, det super bløde garn, der ville gøre Dude Kanin helt perfekt. Jeg er endda startet på ham, hæklet de små dele til hovedet og er startet på selve hovedet – men så landede den også lige der.

Jeg aner ikke hvad det er, der er sket med mit hoved, men hold da op hvor jeg savner mit håndarbejde. Det føles som om jeg render rundt i en konstant stress tilstand, ikke sådan voldsomt, blot en uro, “mudder i hjernen”.

Strikketøjet ligger og venter tålmodigt, jeg kigger med længsel, hækleprojekter glæder sig til montering og så er der Dude Kaninen. Flere gange er jeg begyndt igen, eller det passer ikke, jeg har lagt hækletøjet på sofabordet og gjort klar, men så kortslutter jeg og får ikke hæklet.

Dude Kanin – jeg giver op

I dag tog jeg så en vigtig beslutning, håber jeg. Dude kaninen blev pakket væk, eller den Dude, der er ved at blive hæklet i det bløde garn. Jeg giver nemlig op, noget der sker meget sjældent, for jeg hader at give op, jeg synes det er flovt.

I stedet har jeg fundet almindeligt bomuldsgarn frem til ham, for hækles, det skal han, og så håber jeg at det hjælper lidt, at jeg kan finde gejsten igen, for uden det, kan jeg ikke finde rytmen, finde den fred, som det giver mig og med det, den smertelindring mit håndarbejde altid har været.

Hvad med dig?

Har du prøvet det? At smide håndklædet i ringen?

Nu hækler jeg og ser hvad der sker, kryds fingre for mig 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/dude-kanin-mand/

2 kommentarer

 1. Ja Marianne jeg har prøvet at kaste håndklædet p gr af stress – ikke til mit hækling, men til mit job.
  Det var svært, rigtig svært – jeg havde ikke bare mudder i hovedet, det hele var røget ned af hylderne inde i min hjerne – det var psykologens beskrivelse.
  Jeg kunne ikke læse to liner i avisen, så havde jeg glemt, hvad jeg læste om, det trængte ikke ind.
  Jeg trak stikket ud i 5 mdr. – gik til psykolog og fik stille og roligt sat tingene i min hjerne på plads igen – hylderne derinde havde lidt skade, så de kan ikke mere bære så meget, som før de brød sammen, så jeg skal stadig passe på her 13 år efter.
  Da jeg ikke kunne læse avis, forsøgte jeg igen og igen, indtil jeg fortalte det til psykologen, som simpelthen gav forbud mod det, fordi det bare belastede yderlige – hun foreslog at jeg gav mig til at male store flader, gjorde noget, jeg ikke skulle tænke til – min redning blev vires hønsegård, der skulle laves til have – min mand fræsede flere hundrede kvadratmeter jord, som jeg rensede for alverdens skidt, de tidligere beboere havde brugt området til at grave affald ned, og jeg rev og rev, indtil min hjerne igen kunne tænke sammenfattende.
  Når jeg læser dit indlæg, tænker jeg – giv dig selv lov at stoppe op, trække stikket ud og samle energi, og pludselig vil du igen have stor fornøjelse af dit håndarbejde.
  Pas på dig Marianne
  Kh Randi

  1. Kære Randi

   Tusind tak for dit svar.
   Det var i forbindelse med hårdere fysisk arbejde og et enormt stresset liv, at jeg blev syg. Siden da har jeg haft kroniske smerter. Skulle være Superwoman, for man siger jo ikke fra, men nu har hun mistet vingerne 🙂

   Forstår din advarsel alt for godt og sørger selv for at advare når jeg kan genkende symptomerne og selvom jeg ved hvad det er, så har det været en god påmindelse at læse din besked, for jeg “ved det jo godt”, men derfra til at gøre noget ved det, der kan være langt.

   Hurra for os med ustabile hylder, jeg har ingen have, men nu vil jeg gå en tur og (igen, igen, igen) forsøge at gøre det til en daglig ting, vi ved jo hvor sundt det er for hovedet.

   Kram til dig og tak <3

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.