Død ved støvkost & nisseparade

Skriv en kommentar
Del med verden:

Dejlige, fredlige søndag..

Når nisserne skal frem, bliver man nød til at gøre rent først – jeg gør. Hvis der er noget, jeg absolut ikke gider bruge min tid på, så er det rengøring – et nødvendigt onde. Lidt mere af et onde for mig, da jeg egentlig ikke kan holde til det, jeg får ondt. Da vi flyttede hjem fra camping i år, fik jeg rengøringshjælp til at få gjort hovedrent. DET var skønt. Jeg savner hende, hun var simpelhen en hvid tornado og mit hjem har aldrig været så rent 🙂 Nu er hun desværre sparet væk…

Under rengøringen havde jeg gang i støvkosten og pludselig blev den statisk. Det har jeg nu aldrig oplevet før. Man kan nok godt sige at jeg kom godt i stødet. Jeg ville tage mine kondisko på, så burde jeg ikke få stød, men Flemming mindede mig om at jeg i så fald blot ville oplade og på et eller andet tidspunkt få et ordentlig rap. Jeg måtte så lide de små rap 🙁

Det er egentlig utroligt hvor hurtig man bliver færdig med tingene når man ikke hele tiden skal ud for at ryge!

Efter rengøring, frokost, en lille morfar og brevfletning til Juleuddelingen, var tiden kommet til at løftet låget på kisten og slippe nisserne løs. Jeg havde håbet at de ville grine skælmsk til mig og rigtig få mig i julestemning.. nej! Jeg fandt en jule-CD frem som jeg har fået fra Krifa i år og satte den på.. julemusikken strømmede ud og julestemningen.. tjaa.. den er der altså bare ikke i år.

Jeg havde egentlig planlagt at min nevø og niece skulle hjælpe med at pynte op, men jeg kunne mærke på min OCD at det ikke ville være en god ide. Selv om mine nisser aldrig står de samme steder hvert år, så er det bedst at det er mig der stiller dem frem, så står de på den måde, der giver ro – lyder fjollet, ikke? 😉

Jeg har mange nisser… rigtig mange nisser… utrolig mange nisser.. Vindueskarmen i stuen bliver brugt til alle de nisser, jeg ikke kan finde ud af at stille andre steder, for her er for det meste trukket for når vi er hjemme.

Som sædvanlig fik jeg mig en lille tudetur over at min datter er flyttet hjemmefra og min søn snart følger trop.. her bliver alt for stille..

Som det aller sidste, skulle jeg hænge mine hjemmelavede julestjerner-kugler-snore-agtige-ting op i gardinerne i stuen. Jeg fik Flemming til at flytte sofabord og gik ud for at hente trappestigen… og kom tilbage med strygebrættet! Ja, jeg er s** træt, men nu er der gjort rent, der er pyntet til jul og som det sidste vil jeg nu finde opskrifter på fedtebrød og havregrynskugler, jeg skal bage med min mor og datter på tirsdag og dejen skal gerne være klar.

Egentlig en dejlig dag, jeg havde en kort gang hysteri, men jeg var træt, havde ondt og så behøver alt jo ikke have med smøger at gøre? 😉

 

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/dov-ved-stovkost-nisseparade/

2 kommentarer

  • janne on 11. december 2011 at 20:28
  • Svar

  Forstår dig helt vildt godt nu jeg har Rose! Kan få enormt ondt i maven og blive helt dårlig ved tanken om, at hun en dag flytter. Kan hun ikke bare blive her altid??

  Men ellers måtte jeg lige fnise. Det med elektriciteten og strygebrættet er bare typisk dig. Jeg har det ikke fra fremmede 😛

   • on 11. december 2011 at 20:39

   Du kan jo prøve at give hende fodlænke på 🙂

   Ja, vi Tuller kan bare det der!

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.