Doggy – en Corgi, men det ved han ikke

Del med verden:
Doggy - en Corgi

Doggy – en Corgi

Han er ikke født med kærlighed, men han er her og nu skal han da forkæles 🙂

Jeg slår mine folder på Ravelry og nyder det. Her tilmeldte jeg mig en gruppe, der hækler amiruguri (små skabninger). Her vælger de hver måned 2 dyr, som man derefter hækler i fællesskab – sjovt tænkte jeg straks!

I september er det blandt andet en Corgi, (originalen og opskriften finder du her) og den gav jeg mig i kast med.

Den var hurtig og let, men den valgte farve gav mig lidt problemer, da jeg ikke kan se de mørke farver om aftenen. Jeg havde også lidt problemer med at sy den sammen, da opskriften, i min bog, var meget mangelfuld. Blandt andet er ørene hæklet som 2 runde stykker og for at kunne forme dem rigtigt, blev jeg nød til at folde dem på midten – det stod der heller ikke noget om.

Jeg er dog glad for min lille vovse og vil helt sikkert være med igen – det er en chance for at prøve at hækle noget man normalt ikke selv ville vælge.

Den er blevet godt fed og lavbenet, men så passer den godt ind med resten af familien :O)

Hav en dejlig søndag aften!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/doggy-en-corgi-men-det-ved-han-ikke/

2 kommentarer

  1. Den er da sød! Velkommen til den i din Zoo 🙂

      • on 11. september 2012 at 21:32

      Ja, er han ikke 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping