Død over sygdom!

Skriv en kommentar
Del med verden:
Bihulebetændelse

Bihulebetændelse

Juhuu! Nu er der vist håb forude og dette bliver mit sidste sygdomsindlæg 🙂

Jeg har været ved halslæge i dag og havde, ganske rigtig, bihulebetændelse. Når man først har prøvet det er man ikke i tvivl. Jeg blev suget/skyllet og gik derfra med en hardcore næsespray og en gang bredspektrum penicillin – det sidste er jeg SÅ glad for.

Sidste gang jeg var ved lægen (8. januar) blev vi enige om at jeg skulle holde med Prednisolon.  Jeg var på 20mg og havde slet ikke den smertedækning jeg skulle opleve hvis jeg havde Polymyalgi.  Normal må man ikke få mere end 10mg og jeg skulle gerne kunne klare mig med 7.5mg, men jeg tog 20 og havde det elendigt.

Juhuu for ikke at have Polymyalgi men så var det jeg fik en spand kold vand.. han havde ikke mere han kunne tilbyde mig og han kunne ikke sende mig videre i systemet “for der havde jeg jo været”… tak for kaffe.

Nå, det jeg egentlig ville med den beretning, var at jeg netop er færdig med at trappe ud af Prednisolon, 5mg om ugen efter lægens anbefaling, men har efterfølgende fundet ud af det er alt for hurtigt. Prednisolon overtager kroppens evne til at bekæmpe betændelsestilstande og når man holder med pillerne, skal det ske langsomt for at kroppen kan finde ud af at den nu har fået arbejde igen.

Det har min krop åbenbart haft svært ved, nu håber jeg at penicillinen hjælper det sidste og at jeg derefter kan få lov at blive rask.

Hvad der sker derefter.. tja, det ved jeg ikke, jeg fejler jo ikke noget 😉

Glæder mig helt vildt til i morgen, for der skal jeg følge Rose i vuggestue… hi hi det kan være vi bare stikker af 😉

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/dod-over-sygdom/

8 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • ann on 8. februar 2013 at 09:27
  • Svar

  Håber du er helt på mærkerne igen 😀
  Ha en rigtig dejlig weekend.

  Knus

  1. Tak skal du have og dejlig weekend til dig også 🙂

 1. Åh – stakkels dig. Der er næsten ikke noget værre end bihulebetændelse ( jeg har prøvet at skulle punkteres i næsen og der blev jeg godt nok dårlig og var besvimelsen nær) Dejligt for dig at det går den rigtige vej. God bedring og god tur til vuggestuen imorgen 🙂
  Knus Gitte

  1. Puhadada! Jeg har tit set dem sidde i venteværelset med “pæle” oppe i næsen, med bedøvelse, min mor har fortalt om det, men jeg tror aldrig jeg turde, men det gør man jo nok alligevel hvis det kan hjælpe 🙂

  • Malvida on 7. februar 2013 at 10:10
  • Svar

  Rigtig god fortsat bedring. Hvor er det dejligt at høre, at du er ved at være rask igen, jeg er heldigvis sluppet (bank under bordet) jeg er i det man kalder for risiko gruppen, så det behøver ikke banke på min dør, må jeg give et knus, du får lige et af de store herfra

  1. Tak skal du have Malvida.
   Du får vaccinen så? Det værste er jo at man aldrig kan vide sig sikker alligevel, det kommer helt an på hvilken type influenza der rammer landet 🙁

 2. Sikke et dejligt indlæg… skønt at der er lys forude.
  Rigtig go fornøjelse til dig og Rosa

  1. Hej Irene
   Tak skal du have og det var dejligt at se Rose og Janne igen 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.