Det er jeg også..

Skriv en kommentar
Del med verden:
.. eller noget

.. eller noget

Der er ret tit en der siger/skriver at det er utroligt så meget jeg får lavet, hvor må det være dejligt og så videre.

Ja, det er dejligt at kunne hækle og jeg er glad for at jeg kan få så meget lavet, både på bloggen, på Hæklenålen og med hæklenålen. Men jeg ville også gerne være som de fleste af jer, med et arbejde jeg kan brokke mig over,manglende tid, længsel efter ferie, at vide hvilket uge nummer vi har lige nu.

Life sucks nogen gange og en af de gange er i dag 🙂

Jeg er i gang med nogle nye smertestillende piller “et syntetisk fremstillet morfin-lignende stof” – og ja, det kan jeg godt mærke.

Jeg har fundet en dosis der holder mig næsten helt smertefri og det er simpelthen skønt, men jeg falder til gengæld hen i lidt ligegyldighed, bliver døsig og timerne springer afsted, så de det aften og “hvad i alverden har jeg lavet i dag”.

Jeg syntes jeg er begyndt at kunne arbejde med dem istedet for imod dem, men en af bivirkningerne slog mig helt ud her i fredags.

Igennem længere tid har det gået mig meget på at jeg ikke kunne stave så godt mere. Nogen gange kan jeg slet ikke finde det ord jeg vil bruge – altså det lyder slemt, men det er ikke  alvorligt, bare nok til at være irriterende 🙂

Min søn fylde 21 i går og fredag holdt vi fødselsdag for familien. I længere tid havde vi lavet sjov ved aftensmaden om at jeg ikke kunne huske hvor gamle mine børn er, og pludselig var det ikke sjov mere.

Om morgenen brød min verden sammen første gang, da jeg ikke kunne huske adgangskoden til min bærbar og der gik næsten en time før jeg fik adgang og bagefter skrev den ned.

Da jeg skrev fødselsdagskortet til min søn, stavede jeg hans navn forkert. Han hedder Nikolai og eg skrev Nikolaj. Måske en lille detajle for andre, men for mig var det bare en katastrofe.

Nå, men i dag besluttede jeg at jeg ville trække den så lang tid som mulig inden jeg tog den første pille. Havde en eller anden ide om at jeg jo havde fået det bedre. Næj! Nu sidder jeg her og har ondt af mig selv, ondt og stiv i hele kadaveret, mens jeg venter på at pillen virker og jeg kan komme videre i min dag.

Derfor skriver jeg det her ynk, for det har jeg behov for, ligesom for at række hånden frem og få et klem, men kommentarer bliver der ikke noget af, for det er ikke derfor jeg skriver 😉

Hav en dejlig søndag – det vil jeg få, om ca. 45 minutter 😉

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/det-er-jeg-ogsaa/