Dedikeret til min lever

Skriv en kommentar
Del med verden:

I forbindelse med en undersøgelse på Rds. sygehus omkring mine ledsmerter, fik jeg taget en masse blodprøver. Efterfølgende blev min læge, og jeg selv, opfordret af den pågældende sygehuslæge til at få foretaget en udvidet lever blodprøve da den anden ikke var helt som den skulle være.

 

 

 

 

Det fik jeg så i torsdags. I går ringede jeg ind for at få svaret fra sekretæren:

  • Hvorfor får du taget leverprøver, du har fået lavet dem før?
  • Ummm..
  • Øjeblik…
  • Jeg printer dem lige ud…
  • Jeg går lige ind og hører lægen…
  • Hmm… kan du ringe i morgen? Lægen har ikke tid til at se på dem lige nu og hvis du ringer i morgen, har vi fået en besked vi kan give videre til dig..

Skal man være bekymret eller er det blot en sekretær, der ikke har helt styr på det? Griber knoglen nu og ringer, så er den bekymring da ude af systemet 🙂

Hmm.. klog blev man nok ikke. Der er et par værdier ( her kom der lidt latin på bordet, som jeg ikke fik fat i ) der er forhøjet, men ikke noget min egen læge mener har betydning eller er grund til bekymring, men hun har skrevet til sygehuslægen for at høre om han er enig eller om han ved noget hun ikke gør 😉

Så slapper jeg af igen – får besked hvis der skal gøre noget ved det.

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/dedikeret-til-min-lever/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.