Cookies og privatlivspolitik

Del med verden:

Cookies på min blog

Cookies og hvordan de gavne dig

Min blog bruger cookies, som næsten alle hjemmesider gør, for at hjælpe med at give dig den bedste oplevelse, jeg kan. Cookies er små tekstfiler, der placeres på din computer eller mobiltelefon, når du besøger hjemmesider.

Mine cookies hjælper med:

– at sørge for at min blog fungerer som du ville forvente
– at huske dine indstillinger under og mellem besøg
– at forbedre hastigheden / sikkerheden for webstedet
– at give dig tilladelse til at dele sider med sociale netværk som Facebook
– løbende at forbedre min blog for dig

Jeg bruger ikke cookies til at:

– indsamle personligt identificerbare oplysninger (uden din udtrykkelige tilladelse)
– indsamle følsomme oplysninger (uden din udtrykkelige tilladelse)
– videregive data til reklame netværk
– videregive personligt identificerbare oplysninger til tredjemand
– betale salgsprovision

Du kan læse mere om alle de cookies, jeg bruger nedenfor

Tildeling os tilladelse til at bruge cookies

Hvis indstillingerne på din software, som du bruger til at se denne blog med (din browser), er indstillet til at acceptere cookies, tager jeg det, og din fortsatte brug af min blog, til at betyde, at du har det fint med mine cookies. Hvis du ønsker at fjerne eller ikke acceptere cookies fra min blog, du kan lære hvordan du gør dette nedenfor, men at gøre det vil sandsynligvis betyde, at min blog ikke vil fungerer som du kunne forvente.

Mere om mine cookies

Website Funktions Cookies
Mine egne cookies

Jeg bruger cookies til at få min blog til at fungerer, herunder:

– at huske dine søgeindstillinger
– at giver dig mulighed for at tilføje kommentarer til min blog
– at huske hvis jeg allerede har bedt dig besvare visse spørgsmål (f.eks hvis du afviste at deltage i en undersøgelse)

Der er ikke andre måder at forhindre disse cookies på, andet end at undlade at besøge min blog.

Tredjeparts funktioner

Min blog, ligesom de fleste hjemmesider, omfatter funktionalitet der leveres af tredjepart. Et almindeligt eksempel er en indlejret YouTube-video. Min blog indeholder følgende, som bruger cookies:

Google – Privacy Policy
Deaktivering af disse cookies vil sandsynligvis afbryde de funktioner, der tilbydes af disse tredjeparter

Social Website Cookies

– så du nemt kan “Like” mit indhold eller dele bloggens indhold på sociale medier, så som Facebook og Twitter, har jeg inkluderet delings knapper på min blog.

Cookies er fastsat af:

Konsekvenserne af personlige oplysninger på denne vil variere fra sociale netværk til sociale netværk og vil være afhængig af de personlige indstillinger, du har valgt på disse netværk.

Anonyme besøgsstatistik Cookies

Jeg bruger cookies til at udarbejde besøgsstatistik såsom hvor mange mennesker har besøgt min blog, hvilken type teknologi, de bruger (f.eks Mac eller Windows, som hjælper til at identificere, når min blog ikke fungerer som den skal for særlige teknologier), hvor længe de bruger på sitet, hvilken side de ser på osv. Dette hjælper mig til løbende at forbedre min blog. Disse såkaldte Analytics programmer fortæller mig også, om, anonymt, hvordan folk er kommet frem til min blog (f.eks fra en søgemaskine), og om de har været her før.

Cookie politikken her er at fravælge

Fravælg cookies

Du kan normalt vælge cookies fra ved at justere dine browserindstillinger (lær hvordan her). Hvis du gør det, vil det dog sandsynligvis begrænse funktionaliteten af min, og en stor del af verdens, hjemmesider, da cookies er en standard del af de fleste moderne hjemmesider.

Det kan være, at dine bekymringer omkring cookies vedrører såkaldt “spyware”. Snarere end at lukke for tilladelse til cookies i din browser, kan du opleve at anti-spyware-software opnår samme mål ved automatisk at slette cookies der anses for at være invasiv.

Lær mere om at styre cookies med.

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/cookies-og-privatlivspolitik/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping