Chili- og lakridsmandler – øv rengøring

Skriv en kommentar
Del med verden:
Chilimandler og lakridsmandler

Chilimandler og lakridsmandler

Da jeg kom hjem fra min tur til Århus i dag, mindede Nikolai mig om at jeg ville lave chilimandler og jeg gik strakt i gang.

Vi får altid et æble og en lille håndfuld nødder om aftenen og vores Tysklands beholdning er sluppet op. Tove, fra Mosekonens puslerier, fik mig i gang med at lave egne krydrede nødder og har en lækker opskrift på lakridsmandler.

Jeg ville lave begge dele, da jeg er vild med lakridsmandler 🙂

Rengøring af plader

Rengøring af plader

Da det første hold mandler boblede lystigt på panden, kom jeg i tanke om at jeg havde lagt alle bageplader og risten i blød, i en sæk, smurt ind i brun sæbe for at give dem en ordentlig rengøring – øv! Det var ikke lige det jeg havde lyst til 🙁

Men, men, men. På den positive side – nu er det gjort og nu har vi lidt nødder igen – det tager kun 5 minutter, som de siger i Fakta 😉

Nu er Fotografen på vej hjem fra sit kursus, nu skal der drikkes en kop the og så skal vi nok lige deles om en lille morfar 😉

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/chili-og-lakridsmandler-ov-rengoring/

2 kommentarer

    • ann on 9. januar 2013 at 19:56
    • Svar

    Aj det er jo sådan det er. Vi skal lige lave lidt i køkkenet, så skal ovnpladerne lige ordnes. karkluden bliver beskidt, skal ud til vask, ved vaskemaskinen ligger en ren bluse, den skal på plads. i klædeskabet ligger en af sønnens bluse, lagt forkert, den skal ind til sønnen, som har brugte glas stående, de skal lige ud i køkkenet…. puha – kender det der!!!! Griner

    1. Ha ha ha.. ja, utrolig som man kan komme igennem en dag på den måde – man bliver nød til lige at sætte en bremser i, engang imellem 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.