Burger med fritter – så er der serveret unger

Jeg søger altid aktiviteter som jeg kan lave med mine børnebørn, der ikke ikke er alt for krævende fysisk.

Hjemme har jeg en bøtte med rigtige penge, mønter, og dem elsker de begge at lege med.
Nu bliver det lidt trivielt at handle med “ingenting” så jeg har sat mig for at hækle ting, der kan bruges 🙂

Da jeg fik bogen “Hæklet hurtigmad” i forbindelse med en konkurrence jeg har afholdt, var det naturligt at kaste mig over den, for det kan jeg forestille mig vil være sjovt at handle med – at lege restaurant.

Dette er det første måltid og det har været rigtig hyggeligt at hækle, der sker noget nyt hele tiden i opskriften, så det bliver ikke kedeligt, derudover er opskrifterne meget velskrevet og lette at gå til.

Nu skal jeg så bestemme mig for hvad det næste måltid skal være 🙂

Bruger med fritter - hæklet hurtigmad

Bruger med fritter – hæklet hurtigmad

Information

Foto: Houdino-foto.dk
Bogen er skrevet af Elena Nielsen, hendes blog finder du her: cupcakebyme.blogspot.dk
Du kan også følge Elena på Facebook: www.facebook.com/CupcakeByMe
Bogen kan købes her: Klematis & Saxo

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/burger-med-fritter-saa-er-der-serveret-unger/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping