Bullet Journal – Zentangle – nye ord for mig, hvad med dig?

Skriv en kommentar
Del med verden:

Bullet Journal er det nye sort, altså for mig, sådan lidt 🙂

Det analoge system til den digitale tidsalder.

– citat Ryder Carroll

Bullet Journal og Zentangle terapiNej, det er ikke garn.

Men stadigvæk terapi for både krop og sind.

Jeg har før fortalt at jeg var begyndt at føre en “Bullet Journal“, det gør jeg stadig og mine hobby har det med at udvikle sig lidt – jeg fordyber mig jo og se her – se alle de flotte farver, kan man andet end blive glad i låget? 🙂

Nu kan jeg selvfølgelig bruge lang tid på at forsøge at forklare hvad Bullet Journal systemet er, men så bliver dette indlæg ikke færdigt – jeg kan slet ikke holde fokus længe nok.

Men I skal absolut ikke snydes, der er nemlig oceaner af information at finde på nettet, Google, Facebook, Pinterest, Instagram osv. Nederst i mit blogindlæg er der link til nogle af disse ressourcer.

Bullet Journal er for alle og alle pengepunge

Hvad er en Bullet JournalDet kræver ikke en opsætning som min, at føre en Bullet Journal (herefter BUJO, der er den korte betegnelse). Jeg har det bare med at gå lidt amok når jeg finder en hobby, det er en af mine måder at blive glad på.

Det eneste du behøver er en notesbog og en kuglepen – alt kan bruges. Det er et godt udgangspunkt, for at se om det er noget for dig.

Mine dage løber lidt sammen og jeg bliver let desperat over at tiden løber mellem mine fingre uden at jeg opnår noget, bruger den til noget der har mening. Derfor bruger jeg f.eks. også min BUJO til at logføre mine dage. På den måde kan jeg se at jeg rent faktisk opnår noget, på de fleste dage, om det så bare er et blogindlæg, støvsuge stuen osv.

Jeg har lister over de bøger, jeg læser, eller i mit tilfælde, lytter til. Liste over de film jeg har set – jeg er begyndt at se lidt mere film om aftenen, nu da Fotografen arbejder aften/nat. Her forsøger jeg at vælge noget der har kvalitet og som jeg nyder at se. Jeg kan sagtens strikke eller hækle mens jeg ser film, og så er her ikke så stille.

Daglige TODO lister, det kan være noget så lidt som at vaske tøj til behov for at der bliver støvsuget i stuen. Også TODO liste over min blog, Facebook og Instagram, det er dog ikke på daglig basis.

Husker mærkedage og aftaler, gemmer sjove eller meningsfyldte citater, logger vejret, tegner Zentangle, ønskesedler, ønsker for livet og meget, meget mere – alt er der plads til, alt er muligt og alt kan tilpasses til netop mig!

Zentangle

Zentangle er også noget nyt jeg prøver, selvom det at tegne ligger langt fra mine kreative evner, men alt kan læres, ikke?

– og slut

Hold da op et indlæg det blev til, håber ikke du kedede dig undervejs, ikke garn, men også mig 🙂

Referencer

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/bullet-journal-zentangle-terapi/

6 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Stine on 4. februar 2017 at 21:21
  • Svar

  Hvor har du købt dit hæfte/bog??? Kiggede i bog og ide men der var kun med linier eller tern

  1. Jeg køber dem her. Jeg har købt januar og februar.
   Lidt dyre til 49kr, men jeg synes det er penge værd 🙂
   https://www.etsy.com/dk-en/shop/CreateAnAmazingLife

  • stine larsen on 2. februar 2017 at 13:27
  • Svar

  laver du dine lister blandet mellem det andet… eller forrest/bagerst … f.eks bog og filmlister

  1. Alt er blandet sammen, ellers er der for meget at holde styr på, og det kan min hjerne ikke – det er også sådan de fleste gør det.
   Forrest er der et index, hvor man kan skrive sidetal på hvor de enkelte dele er, det har jeg dog ikke rigtig brugt, jeg kan godt lige at kigge igennem de sider jeg har og sådan noget som dage/uger/måned behøver jeg ikke at kunne finde når de er “overstået” 🙂
   Det, der har været den største udfordring, er at være ligeglad hvis jeg laver en fejl. På den første side jeg lavede, blev noget blæk tværet lidt ud og jeg var helt oppe at køre. Nu har jeg lært at det er ok, jeg er laaaangt fra perfekt, så hvorfor skal min lille bog så være det?

  • stine larsen on 1. februar 2017 at 21:22
  • Svar

  er det ikke en blanding af en dagbog, kalender og scrap-bog…??? Forstår ikke rigtig

  1. Hej Stine
   Næsten, men ikke scrapbog. Som en BUJO er, i grundformen, er uden farver, klistermærker osv. Det er noget nogle vælger til.
   Dagbog og kalender er korrekt, dertil lister over alt mellem himmel og jord, samt todo lister over det du skal huske, planlægger osv.
   Håber det gav lidt mening

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.