Bredbaset discusprolaps

Skriv en kommentar
Del med verden:
Diskusprolaps i nakken

Diskusprolaps i nakken

Det her er så ikke lige min smukke nakke 🙂

Ved det famøse møde med neurolog #2 i fredags, brugte han meget tid på at vise mig billederne fra min MR-scanning.

“Det er helt normalt og alt ser flot ud. Du har en smule slidgigt i nakken, men det er ikke noget der betyder noget”..

Da jeg i dag var til møde med neurolog #1, for ligesom at få lukket det forløb, er sagen straks noget helt andet og jeg får en helt anden respekt for manden.

For det første forklarer han at grunden til jeg skulle scannes, er fordi der en bestemt type små blodpropper, der kan give overflade smerter i huden – det har jeg så ikke, men nu er det undersøgt.

Min mistanke om fibromyalgi skal jeg henvende mig til en reumatolog for udredning, fair nok og det skal jeg nok få gjort. Noget helt andet var at scanningen viste at jeg rent faktisk har en discusprolaps i nakken. Det er ikke noget der kan være årsag til de smerter jeg har, men den er grunden til min “hækle-hånd”, som jeg kalder det når min hånd begynder at sove.

Jeg skal nu igennem egen læge hvor der skal tages stilling til en eventuel operation. Jeg spurgte om der var noget jeg skulle være opmærksom på. “Ja, du skal nok ikke besøge en kiropraktor” 😉

Nu er jeg blevet informeret om hvilke symptomer jeg skal reagere på, hvis de kommer hedder det vagtlæge med det samme, hvor til jeg har fået en udskrift, så de med det samme kan se hvor det er problemet ligger.

Selv om han siger at mine andre smerter ikke har noget med det at gøre, så kan jeg ikke lade være med at tænke lidt på hvordan jeg mon vil have det efter en eventuel operation, hvor der ikke er noget der trykker forkert..

Nå, men det var en rar oplevelse at føle lidt tillid til en læge og det med hans akupunktør partner, det kom jeg slet ikke ind på – det må de selv rode med.

Den anden neurolog, der sagde at min scanning var helt fin, der sagde en helt masse andre ting, jeg slet ikke kan skrive uden at få det dårligt, ja må han hvile i fred og forhåbentlig snart indse at pension betyder at man er færdig med at arbejde, at nu skal han holde fri og ikke gøre mere skade..

Jeg er glad i dag, ikke fordi jeg rent faktisk fejler noget, men bare glad i hjertet. Ondt er ondt, og sjovt nok mærker man det mere når man er ked af det, derfor vil jeg forsøge at fylde mit hjerte med mere glæde og passe på mig selv.

Fik lidt nyt garn i dag, da Janne havde behov for at shoppe lidt bomuldsgarn. Igennem en veninde, kender jeg en pige, der skal have en dejlig bamsebjørn til at passe på. Hun og hendes familie skal i den kommende tid igennem en stor omvæltning, jeg kan ikke hjælpe, men jeg kan sprede lidt glæde og kærlighed.

Hav en dejlig aften!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/bredbaset-discusprolaps/

12 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Sikke da en melding at få. Puha, hvor må det være svært for dig. Jeg håber for dig, at du hurtigt får den nødvendige udredning og behandling. Jeg har så svært ved at finde ord til dig i dag, men jeg sender dig kærlige tanker og kram med ønsket om, at det lykkes dig at tage godt vare på dig selv og fylde dit hjerte med glæde <3

  1. Hej Louise

   Tak skal du have og tak for din omsorg 🙂

 2. Også en god aften til dig – Pas på dig selv <3

  1. Hej Gitte

   Det gør jeg skam også 😉

 3. Efter min mening hænger krop og psyke uløseligt sammen. Derfor er det vigtig at passe på sig selv og som du selv skriver fylde sit hjerte med glæde 🙂

  1. Hej Aslaug

   Du har fuldstændig ret 🙂

  • bente on 26. juni 2013 at 20:05
  • Svar

  Hej Marianne det med at blive glad for at man fejler noget(hvor absurt det en lyder) kender jeg godt. for min scanning viste at jeg har spinalstentose fra den 3 hvirvel i lænden og ned til korsbenet, discospolaps i 4 lændehvirvel og tre i nakken.så nu skal jeg til neurokirurg.

  Håber du får en afklaring på det sidste.

  Kh. Bente

  1. Hej Bente

   Puhadada en omgang! Jeg føler mig helt rask nu 🙂
   Håber de får styr på det hele Bente så du kan få det bedre!

  • Lisbeth on 26. juni 2013 at 19:04
  • Svar

  Dejligt du trods alt har fået svar på din sovende hånd. Det er jo også en del af det samlede billede.
  Lider selv at fibromyalgi og ønsker det ikke for min værste fjende.
  Men håber du vil få en afklaring af det sidste også 🙂
  Rigtig god aften til dig 🙂
  kh Lisbeth

  1. Hej Lisbeth

   Tak skal du have 🙂

 4. Igen…ved jeg bare slet ikke hvad jeg skal skrive, men er glad på dine vegne for, at der nu er en udredning under opsejling.

  Uden at ville skræmme på nogen som helst måde, tror jeg det vil være en rigtig, rigtig god ide at gå helt i dybden med, hvad sådan en operation evt kan bære med sig af fordele og ulemper.

  God aften herfra

  1. Hej Tove

   Der er ingen der sætter en kniv i mig før der ikke er andre muligheder og jeg kan sagtens leve med en arm, der lige skal sove en gang imellem 😉

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.