Bortvist :)

Skriv en kommentar
Del med verden:
En ommer

En ommer

Den her er slået op på Facebook og det er så men ikke fordi at denne episode skal trækkes i langdrag, men jeg føler mig uretfærdig behandlet, derfor dette skriv.

I aftes surfede jeg på nettet og fandt vej omkring Rokken.dk. Her er jeg medlem og har været det i et par år. Før i tiden brugte jeg det meget som hjælp til strikke og hækleproblemer (ja, hun strikker også). Mit indlægstal var tæt på 90.

Selvfølgelig kigger jeg i deres hæklesektion og falder over flere indlæg hvor der bliver efterspurgt opskrifter. Mange steder var der givet links til engelske opskrifter.

Jeg tillod mig at være behjælpelig og smed links op til de danske opskrifter på min blog. Ved efterspørgsel på legemad, lavede jeg en søgning og sendte det direkte link til kun disse opskrifter, det samme gjorde jeg med bedstemorfirkanter og en enkelt ting mere, som jeg ikke kan huske hvad var.

Det vil sige at jeg ikke blot linkede til min blogs forside, men direkte til det efterspurgte indhold – og det indhold tæller ikke kun mine oversættelser, men også links til andre dejlige pigers kreativiteter.

Så gik jeg i seng..

I morges fik jeg så en spand kold vand, da der lå en e-mail fra admin på Rokken.dk:

Jeg er blevet bombarderet med beskeder på at du spammer rokken.dk med din private sider, vær rar at læse vilkår for at være med på rokken.dk, ser jeg det igen bliver du slettet.

Jeg skrev tilbage til admin:

Jeg er virkelig ked af at det anses for at være spam?

Der bliver spurgt efter opskrifter og jeg hjælper, hvorfor er det et problem?
Der er stor efterspørgsel på danske hækle opskrifter, specielt på bedstemorfirkanter og hæklede dyr. Jeg oversætter og tilbyder dem på min blog.
Opskrifterne er gratis og jeg får ikke noget ud af det, andet end glæden ved at glæde andre.

Kan det virkelig passe at jeg skal ‘anmeldes’ for det og trues med at blive smidt ud?

Jeg fik ikke noget svar og skrev derfor det samme i deres tråd omkring hvad man må med hensyn til links, jeg tilføjede at jeg følte deres første henvendelse var ubehøvlet, hvilket jeg stadig gør.

Det resulterede i at jeg nu ikke længere er medlem af Rokken.dk – smidt ud, ikke længere ønsket som medlem.

Det sidste jeg fik fra admin var dette:

Du skulle have det frem på rokken.dk at jeg havde kontaktet dig på en uforskammet måde, hvad jeg ikke har. Vi der arbejder med rokken har prøvet lidt af hvert igennem 10 år og nu stopper vi alt der bare “lugter” af kævl og ballade. Jeg havde hertil morgen 7 der havde anmeldt dine indlæg som spam.

Det er rigtig at du giver opskrifter gratis fra dig; men man må ikke lægge sine egne sider ind rokken.dk men kun i profilen og så henvise til den i indlægget, hvad du også havde fået at vide hvis du havde skrevet til mig personligt.

Rokken.dk skal være et fredeligt sted man kan komme uden at skulle læse sådan indlæg som du lige havde lagt ind.

Det omtalte indlæg kan ses her:

Rokken.dk

Rokken.dk

Så er den ikke længere og fred med det. Det er bare trist at man ikke må hjælpe andre uden at blive hængt ud som spammer og det er jeg ikke.

Hvorfor jeg lægger det her ud?

Det kan ikke undgås at der er flere på Rokken.dk der har viden om dette optrin, nu forsvarer jeg mig, for det har jeg behov for.

Jeg havde tænkt mig at lukke dette indlæg for kommentar, da jeg ikke er interesseret i mudderkastning, men jeg giver gerne Rokken.dk mulighed for at svare på mit oplæg.

Er du medlem af Rokken.dk, er du mere end velkommen til at smide links til alle de danske opskrifter her hos mig, i alle relevante tråde, for det må du gerne, jeg må bare ikke når det er hos mig..

Kan I have en dejlig dag – nu vil jeg skrive lidt om Ægtivisthuer, det kommer om et øjeblik 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/bortvist/

11 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • ann on 11. april 2014 at 20:52
  • Svar

  Jeg er sgu lidt chokeret!!!!!

  Tænk at blive “svinet” til på den måde, fordi man gerne vil hjælpe – utaknemmelige skarn. Som en anden skrev; de har ikke fortjent dig. Læg det væk og glem alt om den gruppe.

  Kram Ann <3

  • stine larsen on 9. april 2014 at 11:40
  • Svar

  Vil godt lige komme med en kommentar….. selv om jeg synes det er en grim måde at skrive til dig på.. så vil jeg også have lov at sige.. at lige meget om Marianne gør et stort stykke arbejde eller ej og hjælper mange af os, så er der en regel på Rokken.. ligesom der er regler på mange andre sider. Og en af dem er at man ikke må linke til egen side med mindre der er i ens profil det står… uretfærdigt??? ja måske … men reglen må gælde for alle.

  Men du gør et stort arbejde til glæde for mange incl. mig

  • Astrid on 6. april 2014 at 18:36
  • Svar

  hej, jeg vil bare sige at jeg elsker din blog, og jeg har haft helt vildt stor glæde af dine opskrifter og tip , 🙂 så det ærgeligt at det bliver betragtet som “spam” for nogle :(. Jeg syntes du er GULD værd 🙂 – hilsen Astrid

  • Tove (Thomas' mormor) on 4. april 2014 at 12:31
  • Svar

  Tulle Momsemor, sender et knus til dig. Der er …. mange, som i rigtig mange – inkluderet mig selv, der har været igennem Højby’s skærsild.
  Det er stilen på forummet, det har det altid været og det vil ikke blive ændret en sk..
  “Nogen” står og griber, sidst var det Nette strik.
  Fortsat god dag 😉 til alle

  • stella on 3. april 2014 at 20:50
  • Svar

  Super dårlig stil fra Rokken.dk
  Hvis de mener Rokken skal være et behageligt sted med en god tone, kunne det måske være en ide at starte med at kigge i spejlet… evt. lige pudse det først, for det lyder som om det trænger en del.
  Hovedet højt, for du har intet andet gjort end at forsøge at hjælpe andre!!! og tak for det kæmpe arbejde du gør med det!!!!

  • Yt on 3. april 2014 at 18:04
  • Svar

  Det er vist godt du kom ud af det 😉
  De fortjener da virkelig ikke din hjælp.
  Utak er verdens løn ;(

  • Lisbeth on 3. april 2014 at 15:37
  • Svar

  Tænk at de vil være bekendt at sige nej til sådan et fantastisk tilbud om hjælp. Du har den mest fantastiske side med opskrifter for enhver smag og jeg bruger den rigtig tit og fortæller om den lige så snart jeg har mulighed for det. Synd for dem – at de ikke vil se det som en hjælp:-).

  • Alice C on 3. april 2014 at 15:23
  • Svar

  Hold da nu op, sikke en tak, for det store arbejde du laver, og som vi kun har glæde af…. TAK for det 🙂
  er også medlem på rokken.dk, men det er vist kun lidt endnu 😉

  • maria ravn on 3. april 2014 at 15:17
  • Svar

  Jeg er ikke medlem af rokken, men jeg NYDER din side her, jeg har godt nok brugt mange opskrifter herfra og vil også gøre det i fremtiden og synes det er fantastisk u vil bruge din tid på at glæde andre:):)

  • Ellafanta on 3. april 2014 at 14:58
  • Svar

  Jeg er medlem på Rokken.dk, men ikke særlig aktiv. Jeg har ikke set dit indlæg. Jeg kommer der ikke særligt tit for jeg synes der meget hurtigt bliver en grim tone. Jeg forstår ikke deres måde at behandle dig på. Især fordi mange ikke kan hækle efter engelske opskrifter. Du gør et stort arbejde med at oversætte opskrifter.

  • Sanna Jensen on 3. april 2014 at 14:38
  • Svar

  Trist trist.. Vi er mange der har står glæde af det store arbejde du lægger i at oversætte opskrifter. Se solen skinner. Nyd dagen og tusind tak for virkelig god rigtig godt side du deler med os. Knus. Sanna

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.