Blogger logik?

Skriv en kommentar
Del med verden:
Blogger Logik

Blogger Logik

Dagens anden overspringshandling – blogindlæg

Jeg sidder midt i min ugentlige hygge læsning af 500+ blogindlæg og nyder den afslapning det er at læse om alt det de andre laver, mens jeg får en kop kaffe 😉

Blogger er lavet om efter at Google skulle finde ud af nye tiltag og en af de ting, der er opstået ud fra det, er måden man kommentere på.

Den havde lidt af det samme før, men det er bare blevet mere tydeligt nu.

Der hvor du skriver din kommentar, er der en kasse hvor du kan krydse af at du ønsker besked når der bliver skrevet flere kommentar/svar. Det gør jeg altid, for jeg vil gerne vide det hvis bloggens ejer skriver et svar på min kommentar, som jeg skal forholde mig til (almindelig høflighed).

Jeg sætter altid flueben når jeg har skrevet min kommentar og trykker på send. Det betyder at jeg ikke skal vente på at siden hentes ind igen, køre ned til kommentarfeltet og  krydse af.

Det betyder også at Blogger nu mener at når jeg nu har valgt at få besked, så skal jeg sørme da også have besked! Og det får jeg! Hver gang besked om at jeg lige har skrevet min kommentar! DET VED JEG GODT!

Inden jeg er færdig med min blogrunde, ligger der en million milliard e-mail med besked om at jeg har skrevet en kommentar… de skal så lige slettes.. gider ikke! Det er en ommer Google!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/blogger-logik/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Det er blevet ALT for nem med de mails. Ofte overdreven høflighed.
  Jeg bestilte for lidt tid siden en lille ting på nettet.. så kom der mails: om at jeg havde bestilt, om at nu var min bestilling aktiveret, nu var min bestilling snart på vej, nu var min bestilling afsendt og til slut en mail hvor de håbede at jeg var glad for det bestilte … puha…
  .. og jo det er træls med de der mails om at man har lagt en besked. Man får ski da osse besked når man svare på et indlæg på sine EGEN blog. Det er osse en ommer.

  1. Hej Irene
   Ha ha ha.. ja, gad vide hvor mange mails man kunne få på en uge 😉

 2. Jeg krydser altid af. Dog er der enkelte steder jeg ikke gør det, for det kan hurtigt ende med ren spam, hvis det er en blogger der er meget populær, men de fleste gange gør jeg det. Og ja, hvorfor skal vi se at vi selv har skrevet, så dement er jeg da heller ikke endnu. På blogge som din, skal man yderligere sige ja tak til at man gerne vil abonnere på dette indlæg, via en mail man får tilsendt. Det synes jeg dælme også er åndsvagt.

  1. Hej Majbrit
   Ja, man kan hurtig få en fyldt indbakke 🙂
   Jeg tror at vores system (WordPress) gør det for at sikre imod at en tilfældig email adresse bliver brugt og på den måde ulejliger andre 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.