Babysvøb og solskin

Skriv en kommentar
Del med verden:

Babysvøb med hjerterJeg er her endnu, har blot hovedet begravet i garn 🙂

Som nogle af jer nok ved, er jeg ved at lave opskriften på “Seems Like Old Times sjalet” om til en opskrift til et babysvøb.

Da det er et større projekt, ville jeg gerne hækle med, for at sikre at det virker, og her er så babysvøb undervejs – hæklet for en kær veninde.

Jeg har sat en række med hjerter ind, lavet med boble masker. De er ikke så tydelige men når tæppet er vasket og blokket, er jeg sikker på at de træder mere frem.

Jeg er længere end på billedet og tæt på at skulle starte runderne med boble masker – det bliver så skønt når det er færdigt og  kommer det selvfølgelig til download her på bloggen 🙂

Fortalte jeg at jeg også er i gang med sjal #2?

Snart er der billeder af de nye veste jeg strikker til James & Rose. Roses skal bare monteres og have knapper på.
James vest mangler et lille stykke og det skal jeg hente garn til på mandag.

Der er også gang i en lækker Geilsk trøje til James, der er jeg i gang med det sidste ærme.
Roses skal også have en Geilsk model, den ligger klar og venter 🙂

Så må det ligesom være det, kanjeg høre jer tænke – nej, selvfølgelig ikke.

Min jakke er færdig og jeg er ved at sy den sammen – mangler faktisk ikke meget, så skal den lige have en halskant.

Strikket mønster sjal? Ja da 🙂

Sandes modelStrikkemanien stopper ikke her, nej da!

Denne Sandes bluse kunne jeg ikke stå for, den ryger også på pindende meget snart
(garnet ligger bare og venter!)

Så holder vi lige en kunstnerpause her, trækker vejret ind og forsøger at fange noget der trænger til at komme på skrift..

Sol, sol, sol

Jeg har været ude at gå, så meget jeg nu kan og det har bare været  livsbekræftende. Der er ikke noget at sige til at vi har brug for sol og varme for at være lykkelige.

I min forårs lykkerus, bestemte jeg mig for at jeg da sagtens kunne svinge støvsugeren en tur.
Skulle jeg så ikke have gjort. Nu sidder der noget i hoften, der trække op i ansigtet og ned i foden. Skisme ikke særlig sjovt når der nu er så meget jeg gerne vil.

Det er så der håndarbejdet kommer ind. Det holder mig simpelthen i live! Lige meget om jeg ligger, sidder eller står, så kan jeg både hækle og strikke. Med gang i så mange projekter, kommer jeg heller ikke til at kede mig, men kan tage fat i det jeg føler for lige i det øjeblik.

Nogen gange lykkes det mig endda at falde i søvn med en hæklenål i hånden 🙂

Livet går sin gang, ikke? Nogen gange falder jeg hen i selvmedlidenhed, men ved det ikke kan bruges til noget. Det, jeg dog synes er det mest frustrerende, er omverdenens syn på mig og min “dovenskab”. Det ved jeg at der er nogen der tænker og brokker sig over, faktisk ikke så langt ude i min verden. Jeg kan godt forstå dem – jeg ser jo ikke syg ud.

Jeg smiler, er glad, kaster mine børnebørn op i luften og går før man når at se mig falme.

De, der kommer tæt på, de ved det er en anden historie, og det er dem, der betyder noget, det ved jeg, men alligevel bliver jeg ked af at man ikke forstår hvorfor jeg “bare går hjemme” – det er altså heller ikke hverken sjovt eller hyggeligt, vil jeg lige sige. Det er ikke en lang ferie, der kommer til en ende og så tilbage til arbejde. Det er en livstids dom, jeg kan ikke bare sig “stop, nu gider jeg ikke mere”.

Nå, videre 🙂

Der sker lidt tunge, store ting i familien lige for øjeblikket. Derfor kan jeg heller ikke “passe” mine oversættelser og løfter lige nu. Men de løber jo heller ingen steder, jeg skal nok vende tilbage 🙂

Hav en forrygende dejlig weekend, her skinner solen endnu <3

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/babysvoeb-og-solskin/

2 kommentarer

  • Fibrofanten on 15. marts 2015 at 14:18
  • Svar

  Sikke mange dejlige projekter, du har gang i. Det er skønt at høre om alt det, du får lavet, og alt det, du har planer om at få lavet. Og ja, trist med den manglende forståelse for din sygdom og det, den fører med sig – jeg har selv fibromyalgi, så jeg kender til det med at skulle økonomisere med kræfterne, at de alligevel ikke slår til, som man havde håbet, og også til at, det kun er de helt nære, der ser hele virkeligheden omkring mig. Godt, du også er god til at samle på de lyse stunder og de positive hændelser, de er vigtige for at kunne klare sig igennem de svære dage.

  Mange varme hilsener og knus til dig
  fra
  Fibrofanten.

  • Ellafanta on 14. marts 2015 at 21:14
  • Svar

  Skønne ting du er i gang med.

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.