BabyShower knockOut

Skriv en kommentar
Del med verden:
BabyShower

BabyShower

[Hvad er en BabyShower?]

Jov, en af Jannes veninder skulle være værtinde for en babyshower for Janne, men desværre kunne hun ikke gennemføre det.

I stedet tilbød jeg at det kunne holdes her, Janne skulle ikke vide noget og 5 veninder skulle stå for boller, kage, frugt og drikkevare – jeg stod for pålæg, the og kaffe 🙂

-og borddækning skal jeg altså til at lære fra I kreative sjæle, som I kan se kunne det sagtens klare en ansigtsløftning 🙂

Ja, Janne er ikke let at narre, men vi havde en dejlig dag alligevel og sikke en omgang børn! Janne havde Rose med, der var en, der havde en dreng på Roses alder og en spæd, en anden havde en lille pige, der lige var begyndt at kravle og en anden igen havde en pige, der var lidt ældre end Rose..

Det var sjovt at lytte til deres snak, både den der kommer fra mødre til et enkelt barn, mor til en én og én på vej, mor til 2 og en med barn på vej – utrolig så kloge vi bliver efterhånden som de små melder sig – jeg følte mig slet ikke gammel og havde selv lyst til at bidrage men følte alligevel at det var lidt malplaceret..

Janne fik dejlige gaver, der blev ævlet, baby skrig, søvn eller mangel på samme og da de begyndte at gå hjem ved 15:30 tiden (kom kl. 10) var jeg stegt!

På den tid det tog Janne, Lars og Rose at køre fra Randers til Århus, fik jeg ryddet op, sat møbler på plads – og en dør, fyldt i opvasker, støvsuget, vasket gulv og sat alle ikke-børnevenlige-ting tilbage. Og da Flemming lidt senere kom hjem, var jeg blæst fuldstændig ud 🙂

Jeg følte lidt at min aften (søndag) blev tilbragt med at ligge på sofaen og bare stirre ud i intetheden – sådan virkelig suget tør for alt. Da jeg kom i seng kunne jeg ikke sove, tror jeg var i sukkerchok..

Her til morgen nåede jeg ind på sofaen før jeg faldt om og sådan er dagen egentlig gået. Jeg kan ikke rigtig finde ud af om jeg er ved at blive syg eller om det bare er efterveer fra søndag, det har bare betydet at jeg ikke magter noget som helst og det er jo også ok 😉

GiveAway - Hæklet Symaskine

GiveAway – Hæklet Symaskine

Lidt har jeg dog fået lavet. Denne opskrift er blevet oversat til dansk og klar til vinderen den 1. februar – hvis du ikke deltager i min GiveAway endnu, kan du gøre det her!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/babyshower-knockout/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • ann on 29. januar 2013 at 08:20
  • Svar

  😀 Wow – hvor må det ha været superhyggeligt og sjovt. Baby-shower er en sjov tradition, som jeg helt sikkert kan gå med på!
  Håber du er på dupperne i dag – IKKE syg!!! 😉
  Knus til dig

  1. Hej Ann
   Ja, det er rigtig hyggeligt 🙂
   Har vist slugt en rulle sandpapir, så der går lige et par dage inden jeg er på toppen igen 😉

  • bente on 28. januar 2013 at 22:11
  • Svar

  Godt gået jeg kan godt forstå du er brugt. Håber du snart er oppe på hesten igen :0)

  1. Hej Bente
   Det skal jeg nok komme 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.