Baby bamse til Lena

Baby Bamse til Lena

Baby Bamse til Lena

Min kusine Lena forelskede sig i en af mine baby bamser, men de er nu ogs√• nuttede ūüôā

Det blev en lilla en af slagsen og var lidt l√¶nge undervejs, jeg fandt nemlig ud af at jeg havde valgt den forkerte h√¶klen√•l. Den skal h√¶kles p√• 2.0 for at den bliver s√• t√¶t som jeg √łnsker.

Bamsen er 9 cm fra numse til √łretip.

Monteringen var lidt af en pr√łvelse. Jeg k√¶mper stadigv√¶k med stress og det var med prusten, st√łnnen og til tider hv√¶sen af k√¶resten f√łr den var p√• plads – hvorn√•r l√¶rer jeg at slappe af med det?!

Ellers har dagen budt p√• en tur til √Örhus. Min svigerinde havde et √¶rinde der og da jeg er forholdsvis vant til at man√łvre rundt i den √Örhusianske trafik tog jeg med som guide – bel√łnningen faldt i form af en tur i Ikea – noget vi begge nyder ūüėČ

Hjemme igen hed det sofa, morfar, aftensmad og hæklenål. Næste projekt er godt i gang Рen Spruttefamilie og en Lommeven til Frey <3

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/baby-bamse-til-lena/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping