Baby bamse til Lena

Del med verden:
Baby Bamse til Lena

Baby Bamse til Lena

Min kusine Lena forelskede sig i en af mine baby bamser, men de er nu ogs√• nuttede ūüôā

Det blev en lilla en af slagsen og var lidt l√¶nge undervejs, jeg fandt nemlig ud af at jeg havde valgt den forkerte h√¶klen√•l. Den skal h√¶kles p√• 2.0 for at den bliver s√• t√¶t som jeg √łnsker.

Bamsen er 9 cm fra numse til √łretip.

Monteringen var lidt af en pr√łvelse. Jeg k√¶mper stadigv√¶k med stress og det var med prusten, st√łnnen og til tider hv√¶sen af k√¶resten f√łr den var p√• plads – hvorn√•r l√¶rer jeg at slappe af med det?!

Ellers har dagen budt p√• en tur til √Örhus. Min svigerinde havde et √¶rinde der og da jeg er forholdsvis vant til at man√łvre rundt i den √Örhusianske trafik tog jeg med som guide – bel√łnningen faldt i form af en tur i Ikea – noget vi begge nyder ūüėČ

Hjemme igen hed det sofa, morfar, aftensmad og hæklenål. Næste projekt er godt i gang Рen Spruttefamilie og en Lommeven til Frey <3

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at f√• adgang til de gratis h√¶kleopskrifter - dagen f√łr alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


F√łlg mig p√• Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/baby-bamse-til-lena/

10 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Jeg er s√• misundelig p√• din t√•lmodighed med de sm√• bitte ting ūüôā Den er bare s√• super s√łd ūüôā
  Jeg hækler faktisk også alle de dyr jeg laver i bumuldsgarn på hæklenål nr 2, for ellers bliver jeg bare ikke tilfreds med dem.

   • on 9. december 2013 at 10:15

   Hej Tanja
   Ha ha ha.. du har skisme da mere tålmodighed end mig med alle de ting du hækler.
   Jeg har nu ogs√• opdaget at n√•r jeg h√¶kler sprutterne bliver jeg n√łd til at bruge 2.5 til dobbelt garn – tror simpelthen det er kr√¶fterne i mine fingre der g√•r – s√• er det godt der er n√•le helt ned til ingenting ūüėČ

  • Lene Nygaard Pedersen on 21. november 2013 at 14:50
  • Svar

  Hej Marianne, tak for at du har fået mig til at stoppe op og tænke mig om og er ved at lære mig selv at sige det lille/store ord NEJ.
  N√•r jeg er blevet f√¶rdig med mine strikke projekter til mit barnebarn, vil jeg igang med h√¶kleriet, har k√łbt en del garn og div. h√¶klen√•le, du har lavet/oversat s√• mange dejlige opskrifter, gl√¶der mig til at g√łre brug af dem.
  H√•ber at du f√•r lavet nogle gode sprutter, dem vil jeg ogs√• lave til mine b√łrneb√łrn, hvor jeg har to der er AFHD og Asbergers, de vil ogs√• kunne bruge dem, da de tit har brug for stilhed i enerum, hvor der ikke er andre til stede.
  Kan du nu passe godt på dig selv og så må du og familien have en god december
  Knus Lene

   • on 9. december 2013 at 10:12

   Hej Lene
   Ja, og jeg kan love dig for at det er befriende at finde den ro der er i at sige nej.
   “Hvis du ikke g√łr noget for dig selv, kan du ikke v√¶re noget for andre”.

   Det er dejligt at disse sprutter v√¶kker s√• megen gl√¶de og derfor forts√¶tter jeg med projektet. I √łjeblikket er der flere til at h√¶kle end der er b√łrn, men mon ikke det √¶ndre sig efterh√•nden som budskabet kommer ud?

   En dejlig jul √łnskes du til dig og dine ūüôā

  • Eva Engel Skovgaard on 21. november 2013 at 08:13
  • Svar

  K√¶re Marianne. tusind tak for at jeg fortsat kan f√łlge dig. Du er en inspirations bombe.
  Meget trist at du blev ramt af negativiteter og nedrigheder p√• facebook. Trist udvikling i vores samfund. S√• vi m√• st√• sammen om god opf√łrsel, respekt og n√¶stek√¶rlighed.
  √ėnsker dig rigtig god bedring. Knus og kram. Eva

   • on 9. december 2013 at 10:10

   Hej Eva
   Velbekomme, men det er s√• men mig der takker for jeres venskaber og st√łtte <3

  • bente on 20. november 2013 at 22:32
  • Svar

  Hvor er de s√łde. H√•ber du har det godt.:0)

   • on 9. december 2013 at 10:09

   Hej Bente
   Tak skal du have og ja, jeg har det godt, bare ikke klar til Facebook endnu ūüôā

  • Lone L√ľbke on 20. november 2013 at 22:22
  • Svar

  Nyder at f√łlge din side og √łnsker du m√• finde tilfredsstillelse og indre ro med dit nye livsbekr√¶ftende sprutteprojekt. Du giver s√• meget af dig selv til andre mennesker, m√• din gavmildhed blive bel√łnnet med taknemmelige modtagere. √ėnsker dig og dine k√¶re en dejlig fredfyldt og stressfri adventstid!

   • on 9. december 2013 at 10:07

   Hej Lone
   Tusinde tak for alle dine dejlige ord, det varmer utrolig meget.
   Jeg √łnsker ogs√• dig og dine en dejlig jul ūüôā

G√łr min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping