Baby bamse til Lena

Del med verden:
Baby Bamse til Lena

Baby Bamse til Lena

Min kusine Lena forelskede sig i en af mine baby bamser, men de er nu også nuttede 🙂

Det blev en lilla en af slagsen og var lidt længe undervejs, jeg fandt nemlig ud af at jeg havde valgt den forkerte hæklenål. Den skal hækles på 2.0 for at den bliver så tæt som jeg ønsker.

Bamsen er 9 cm fra numse til øretip.

Monteringen var lidt af en prøvelse. Jeg kæmper stadigvæk med stress og det var med prusten, stønnen og til tider hvæsen af kæresten før den var på plads – hvornår lærer jeg at slappe af med det?!

Ellers har dagen budt på en tur til Århus. Min svigerinde havde et ærinde der og da jeg er forholdsvis vant til at manøvre rundt i den Århusianske trafik tog jeg med som guide – belønningen faldt i form af en tur i Ikea – noget vi begge nyder 😉

Hjemme igen hed det sofa, morfar, aftensmad og hæklenål. Næste projekt er godt i gang – en Spruttefamilie og en Lommeven til Frey <3

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/baby-bamse-til-lena/

10 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Jeg er så misundelig på din tålmodighed med de små bitte ting 🙂 Den er bare så super sød 🙂
  Jeg hækler faktisk også alle de dyr jeg laver i bumuldsgarn på hæklenål nr 2, for ellers bliver jeg bare ikke tilfreds med dem.

   • on 9. december 2013 at 10:15

   Hej Tanja
   Ha ha ha.. du har skisme da mere tålmodighed end mig med alle de ting du hækler.
   Jeg har nu også opdaget at når jeg hækler sprutterne bliver jeg nød til at bruge 2.5 til dobbelt garn – tror simpelthen det er kræfterne i mine fingre der går – så er det godt der er nåle helt ned til ingenting 😉

  • Lene Nygaard Pedersen on 21. november 2013 at 14:50
  • Svar

  Hej Marianne, tak for at du har fået mig til at stoppe op og tænke mig om og er ved at lære mig selv at sige det lille/store ord NEJ.
  Når jeg er blevet færdig med mine strikke projekter til mit barnebarn, vil jeg igang med hækleriet, har købt en del garn og div. hæklenåle, du har lavet/oversat så mange dejlige opskrifter, glæder mig til at gøre brug af dem.
  Håber at du får lavet nogle gode sprutter, dem vil jeg også lave til mine børnebørn, hvor jeg har to der er AFHD og Asbergers, de vil også kunne bruge dem, da de tit har brug for stilhed i enerum, hvor der ikke er andre til stede.
  Kan du nu passe godt på dig selv og så må du og familien have en god december
  Knus Lene

   • on 9. december 2013 at 10:12

   Hej Lene
   Ja, og jeg kan love dig for at det er befriende at finde den ro der er i at sige nej.
   “Hvis du ikke gør noget for dig selv, kan du ikke være noget for andre”.

   Det er dejligt at disse sprutter vækker så megen glæde og derfor fortsætter jeg med projektet. I øjeblikket er der flere til at hækle end der er børn, men mon ikke det ændre sig efterhånden som budskabet kommer ud?

   En dejlig jul ønskes du til dig og dine 🙂

  • Eva Engel Skovgaard on 21. november 2013 at 08:13
  • Svar

  Kære Marianne. tusind tak for at jeg fortsat kan følge dig. Du er en inspirations bombe.
  Meget trist at du blev ramt af negativiteter og nedrigheder på facebook. Trist udvikling i vores samfund. Så vi må stå sammen om god opførsel, respekt og næstekærlighed.
  Ønsker dig rigtig god bedring. Knus og kram. Eva

   • on 9. december 2013 at 10:10

   Hej Eva
   Velbekomme, men det er så men mig der takker for jeres venskaber og støtte <3

  • bente on 20. november 2013 at 22:32
  • Svar

  Hvor er de søde. Håber du har det godt.:0)

   • on 9. december 2013 at 10:09

   Hej Bente
   Tak skal du have og ja, jeg har det godt, bare ikke klar til Facebook endnu 🙂

  • Lone Lübke on 20. november 2013 at 22:22
  • Svar

  Nyder at følge din side og ønsker du må finde tilfredsstillelse og indre ro med dit nye livsbekræftende sprutteprojekt. Du giver så meget af dig selv til andre mennesker, må din gavmildhed blive belønnet med taknemmelige modtagere. Ønsker dig og dine kære en dejlig fredfyldt og stressfri adventstid!

   • on 9. december 2013 at 10:07

   Hej Lone
   Tusinde tak for alle dine dejlige ord, det varmer utrolig meget.
   Jeg ønsker også dig og dine en dejlig jul 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping