Baby bamse til Lena

Skriv en kommentar
Del med verden:
Baby Bamse til Lena

Baby Bamse til Lena

Min kusine Lena forelskede sig i en af mine baby bamser, men de er nu ogs√• nuttede ūüôā

Det blev en lilla en af slagsen og var lidt l√¶nge undervejs, jeg fandt nemlig ud af at jeg havde valgt den forkerte h√¶klen√•l. Den skal h√¶kles p√• 2.0 for at den bliver s√• t√¶t som jeg √łnsker.

Bamsen er 9 cm fra numse til √łretip.

Monteringen var lidt af en pr√łvelse. Jeg k√¶mper stadigv√¶k med stress og det var med prusten, st√łnnen og til tider hv√¶sen af k√¶resten f√łr den var p√• plads – hvorn√•r l√¶rer jeg at slappe af med det?!

Ellers har dagen budt p√• en tur til √Örhus. Min svigerinde havde et √¶rinde der og da jeg er forholdsvis vant til at man√łvre rundt i den √Örhusianske trafik tog jeg med som guide – bel√łnningen faldt i form af en tur i Ikea – noget vi begge nyder ūüėČ

Hjemme igen hed det sofa, morfar, aftensmad og hæklenål. Næste projekt er godt i gang Рen Spruttefamilie og en Lommeven til Frey <3

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at f√• adgang til de gratis h√¶kleopskrifter - dagen f√łr alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


F√łlg mig p√• Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/baby-bamse-til-lena/

10 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Jeg er s√• misundelig p√• din t√•lmodighed med de sm√• bitte ting ūüôā Den er bare s√• super s√łd ūüôā
  Jeg hækler faktisk også alle de dyr jeg laver i bumuldsgarn på hæklenål nr 2, for ellers bliver jeg bare ikke tilfreds med dem.

  1. Hej Tanja
   Ha ha ha.. du har skisme da mere tålmodighed end mig med alle de ting du hækler.
   Jeg har nu ogs√• opdaget at n√•r jeg h√¶kler sprutterne bliver jeg n√łd til at bruge 2.5 til dobbelt garn – tror simpelthen det er kr√¶fterne i mine fingre der g√•r – s√• er det godt der er n√•le helt ned til ingenting ūüėČ

  • Lene Nygaard Pedersen on 21. november 2013 at 14:50
  • Svar

  Hej Marianne, tak for at du har fået mig til at stoppe op og tænke mig om og er ved at lære mig selv at sige det lille/store ord NEJ.
  N√•r jeg er blevet f√¶rdig med mine strikke projekter til mit barnebarn, vil jeg igang med h√¶kleriet, har k√łbt en del garn og div. h√¶klen√•le, du har lavet/oversat s√• mange dejlige opskrifter, gl√¶der mig til at g√łre brug af dem.
  H√•ber at du f√•r lavet nogle gode sprutter, dem vil jeg ogs√• lave til mine b√łrneb√łrn, hvor jeg har to der er AFHD og Asbergers, de vil ogs√• kunne bruge dem, da de tit har brug for stilhed i enerum, hvor der ikke er andre til stede.
  Kan du nu passe godt på dig selv og så må du og familien have en god december
  Knus Lene

  1. Hej Lene
   Ja, og jeg kan love dig for at det er befriende at finde den ro der er i at sige nej.
   “Hvis du ikke g√łr noget for dig selv, kan du ikke v√¶re noget for andre”.

   Det er dejligt at disse sprutter v√¶kker s√• megen gl√¶de og derfor forts√¶tter jeg med projektet. I √łjeblikket er der flere til at h√¶kle end der er b√łrn, men mon ikke det √¶ndre sig efterh√•nden som budskabet kommer ud?

   En dejlig jul √łnskes du til dig og dine ūüôā

  • Eva Engel Skovgaard on 21. november 2013 at 08:13
  • Svar

  K√¶re Marianne. tusind tak for at jeg fortsat kan f√łlge dig. Du er en inspirations bombe.
  Meget trist at du blev ramt af negativiteter og nedrigheder p√• facebook. Trist udvikling i vores samfund. S√• vi m√• st√• sammen om god opf√łrsel, respekt og n√¶stek√¶rlighed.
  √ėnsker dig rigtig god bedring. Knus og kram. Eva

  1. Hej Eva
   Velbekomme, men det er s√• men mig der takker for jeres venskaber og st√łtte <3

  • bente on 20. november 2013 at 22:32
  • Svar

  Hvor er de s√łde. H√•ber du har det godt.:0)

  1. Hej Bente
   Tak skal du have og ja, jeg har det godt, bare ikke klar til Facebook endnu ūüôā

  • Lone L√ľbke on 20. november 2013 at 22:22
  • Svar

  Nyder at f√łlge din side og √łnsker du m√• finde tilfredsstillelse og indre ro med dit nye livsbekr√¶ftende sprutteprojekt. Du giver s√• meget af dig selv til andre mennesker, m√• din gavmildhed blive bel√łnnet med taknemmelige modtagere. √ėnsker dig og dine k√¶re en dejlig fredfyldt og stressfri adventstid!

  1. Hej Lone
   Tusinde tak for alle dine dejlige ord, det varmer utrolig meget.
   Jeg √łnsker ogs√• dig og dine en dejlig jul ūüôā

G√łr min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.