Av for den..

Skriv en kommentar
Del med verden:
Prøver at grine..

Prøver at grine..

Tog lige en gang rengøring for at gøre lejligheden klar. 2 dage og stuen og køkkenet skinner igen – virkelig skønt!

Nu sidder jeg så bare og tænker på hvorfor jeg ikke kan nøjes med lidt, tage det værste og så gå mere i dybden når der er mere tid og overskud?

Nej, jeg er Superwoman og kan det hele.. øhh nej.

Har sovet, spist, hørt radio, strikket lidt, gjort alt for at distrahere mig fra smerterne men det hjælper ikke en dyt. Sidder bare med åben mund, savler, hader at der er ved at blive varmt, for så får jeg det værre.. og hvad er værre, kan det blive det?

Er på så stærk medicin at jeg ikke kan tage noget der gør en forskel, så det er bare at vente på at det klinger af og håbe på at det ikke tager alt for mange dage.

Jeg skulle have været med Janne ude at se deres nye rækkehus i morgen og hjælpe lidt til med at gøre det klar, det kommer jeg så ikke. Skal i stedet for til læge, ikke fordi han kan gøre noget, og jeg er ved at være ved grænsen af hvad jeg kan få af smertestillende, men han skal vide hvordan jeg har det.

Der er også et højt blodtryk der skal tjekkes og, som en positiv bonus, skal jeg vejes. I januar fik jeg en helbredsundersøgelse hvor han skrev at jeg vejede for meget og kunne have gavn af et vægttab.. Ja, ser du, jeg drikker ikke alkohol og ryger ikke, så er der kun vægten som de kan give skylden..

De sidste mange år har jeg fået piller der gør at jeg tager på i vægt, dog har det nu vendt sig til madlede og manglende appetit. Derfor har jeg smidt mindst 7 kilo siden den undersøgelse og det skal han s** se.

Det var lige dagens ynk, ved at det kan være træls at læse, men det her er jo også mig og mit liv. Jeg har lukket for kommentar, da jeg ikke har skrevet dette for at blive ynket 😉

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/av-for-den/