At tage piller eller ikke tage piller

Skriv en kommentar
Del med verden:

Jeg har ondt, jeg har rigtig ondt i dag, ligesom jeg havde ondt i går og det kniber med at holde humøret oppe. Jeg ved ikke hvad jeg fejler, et eller andet med led, muskler der smerter, lidt som influenza eller som i dag, som om der er gift, der flyder rundt i min krop.

Jeg bryder mig ikke om at tage piller og gør det kun når det er yderst nødvendigt. I aftes gik jeg tidlig i seng men kunne ikke finde ro på grund af smerterne. Jeg gav mig og Flemming kom med en pille og et glas mælk. Jeg vendte mig i sengen og kan ikke huske mere før jeg vågnede her til morgen. Jeg er sikker på at hvis jeg tog pillerne 3 gange dagligt, ville de ikke virke så effektivt.

Jeg har også ondt nu og har et valg. Jeg kan tage en pille og få lidt ud af min aften eller jeg kan gemme den og få en god nats søvn..

Ja, jeg har ondt af mig selv, noget jeg normalt ikke gør i, men jeg er alene hjemme og giver mig selv lov til at svælge lidt i selvmedlidenhed 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/at-tage-piller-eller-ikke-tage-piller/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.