At hækle gigant ugler og overspringshandlinger

Del med verden:

Ja goddag mand økseskaft – de s***** m** ugler er lang tid undervejs og det er slet ikke fordi der mangler så meget. Jeg har nemlig været så genial at hækle alle 3 synkron i stedet for at skulle sige “så er der en færdig og mangler kun 2”..

Jeg kan bare ikke få dem færdige! Jeg finder på alle mulige ting jeg absolut bliver nød til at hækle først, men nu skal det være slut!

Tulle Momsemor kaster sig hermed over uglerne og lover at der ikke ryger andet over hæklenålen før de er færdige 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/at-haekle-gigant-ugler-og-overspringshandlinger/

2 kommentarer

  1. Oliver kan da også bare få den i konfirmationsgave 😉

      • on 23. juli 2012 at 21:30

      Hahaha.. du kan tro nej! Det er bare fordi jeg er snot dum. Jeg ved hvor træls jeg syntes det er at hækle mere end én af en ting og da du spurgte til Ulrik fik jeg den fantastiske ide at 2 andre dejlige piger, som du, skulle have en – men jeg skal nok klare det 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping