African Flower Square

Skriv en kommentar
Del med verden:
African Flower Square - gratis, dansk hækleopskrift på en smuk bedstemor firkant. Flot til et hæklet tæppe, eller måske en hæklet taske? Prøv hækleopskriften og vis mig hvad du har hæklet.Denne flotte, hæklede, bedstemor firkant blev vist på Facebook og så blev jeg da lige nødt til at hækle den og oversætte den til dansk. Hækleopskriften er let at gå til – prøv den og vis mig dine billeder 🙂


Information om Designer og original opskriften

Designer: Barbara Langer
Website:
Original opskrift:

Vis dine billeder her

Hvis du har hæklet efter denne opskrift, vil jeg meget gerne se dine billeder og vise dem her.
Send dem til marianne@topping.dk
Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/african-flower-square/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.