2 cm hamster, vabler og sure tyske koner

Skriv en kommentar
Del med verden:
Lille hamster - stor skygge

Lille hamster – stor skygge

Jeg har helt glemt at vise jer min lille, hæklede hamster – den blev godt nok bette og mine hænder kunne mærkes bagefter 🙂

Den kommer her fra:
http://www.ravelry.com/patterns/library/itty-bitty-hamster

2 cm høj blev han og selvom han er den mindste i flokken kan han sørme sætte sig i respekt!

Nå, men fruen her og Fotografen er hjemme efter en dejlig tur til Tyskland. Vi landede i Kiel fredag formiddag og er kommet hjem her sidst på eftermiddagen søndag.

Når vi er på tur, så går vi meget og jeg må sige at jeg har vabler denne gang. Kroppen holdt ud, sjovt nok er det som om jeg kan udsætte virkningen til jeg er hjemme igen, så nu går jeg lidt i hi og har foret min stol med et dejligt varmt tæppe 🙂

Selv om jeg havde mit hækletøj med, som jeg alligevel aldrig får hæklet på fordi jeg falder i søvn så tidligt, havde jeg et stort behov for at købe garn, og ikke hvilket som helst garn – jeg er blevet bidt af en gal grydelap, til tros for at jeg engang sagde at jeg aldrig ville hækle en grydelap. Min første, og indtil videre eneste, grydelap er blevet taget så godt imod, at jeg skal have hæklet mindst 3 par til gaver ud over den ene jeg mangler til mig selv.

Drops Paris

Drops Paris

Til det projekt skal jeg bruge 8/8 bomuld og, endnu en indrømmelse, der er gået en smule meget luksusdyr i mig. Ser I, jeg kom til at købe Drops Paris hos Vibsereden i Odder. Jeg kan ikke huske hvor meget jeg kom af med, men det var ikke billigt, men! Hold da helt ferie det er lækkert garn, både at hækle med, men også at holde på/om – ha ha..

Nå, men jeg fandt samme garn hos Rosenmynte.dk til KUN 18 kroner! Vi glemmer fluks at fragten udgjorde 46 danske kroner og at garnet derfor sikkert slet ikke er billigt, men lækkert er det, det kommer i denne uge.

Sur Tysker

Sur Tysker

Tilbage til Tyskland og min søgen efter 8/8 bomuld..

“Haben Sie dicke Baumwolle” lagde jeg ud med, for jeg kan nemlig tysk, eller det bilder jeg mig selv ind nogen gange, specielt når der ikke er nogen i nærheden jeg kender 😉

Det havde den første butik, men det var ikke tykt nok.. “dicker Baumwolle” prøvede jeg mig frem, men det eneste garn hun kunne finde der var nogenlunde, ja der havde de ikke farven så jeg gik igen.

Næste sted afskrækkede mig helt og aldeles fra at handle garn i Tyskland..

“Guten Tag, haben Sie dicke Baumwolle, bitte”… hehe, jeg huske “Bitte” for jeg er jo høflig.. Hun kiggede hen over brillerne og pegede hen mod en væg.. jeg gik derover men kunne ikke finde noget, så jeg pegede på væggen og spurgte “wo?” Nu smed hun brillerne på disken, sukkede højt, gik hen og tog et garnnøgle og gav mig det i hånden..

Da hun var vendt tilbage til disken, tog jeg mod til mig og spurgte “dicker Baumwolle?” – hun gad slet ikke kigge op og så gik jeg min vej 🙂

Girafhuen

Girafhuen

Fandt en lækker garnbutik mere, men det var søndag og der var lukket, men Fotografen skød denne her – var det noget? En girafhue 🙂

Håber at I også har haft en dejlig weekend. I morgen får jeg besvaret alle jeres kommentar og hvad der ellers er løbet ind af spændende ting.

Nu har jeg altså behov for at holde om en hæklenål 😉

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/2-cm-hamster-vabler-og-sure-tyske-koner/

9 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Klara on 5. oktober 2019 at 19:15
  • Svar

  Dansk opskrift på hamster

 1. Uha for en moppe .. thi hi .. det sjove er egentlig, at ved at rejse finder man ud af at de bedste (og billigste) garnbutikker finder man i Danmark.
  For et par år siden fik jeg en veninde med på en laaang travetur i Bremen, for at finde en garnbutik jeg havde læste om på nettet.
  .. men da vi fandt den var det et mørk gammel butik (det mindede om et lager) med næsten kun acrylgarn.

  1. Hej Irene
   Jeg gider heller ikke kigge i Tyskland mere, ikke kun på grund af betjeningen men også udvalg, for du har helt ret. Der hvor jeg fandt stort udvalg, var det alt for dyrt – så kan man godt bruge tid på at lede efter tilbud herhjemme 🙂

   – sikke da en skuffelse, men gåturen var garanteret hyggelig alligevel 🙂

 2. Uh – den er meget lille, den hamster. Det må have været lidt af et pillearbejde.
  Man siger jo ellers “at med høflighed kommer man langt” – men dit høflige “bitte” bragte ikke dig særligt langt 🙂

  1. Hej Susan
   Det kan du tro det var og ikke noget jeg lige gider prøve igen 😉
   Nej, men heldigvis er ikke alle tyskere sådan..

 3. Sikke en lille hamster. Jeg er imponeret over at du har fået den færdig. Jeg tror jeg havde smidt den ud af vinduet længe inden den var blevet færdig 🙂
  Dejligt i havde en god tur, pånær lige den sure tysker 🙁

  1. Hej Tanja
   Den var på vej mange gange, men så blev jeg stædig. Om det ligner en hamster ved jeg ikke, men lille er den 😉

  • Gitte on 12. maj 2013 at 17:25
  • Svar

  Utroligt at sådan en sur tysker kan få lov at arbejde i forretningen, fik helt kuldegysning, da jeg så dit billede, men hvor er det sjovt når du beskriver det, hi hi. Jeg har også lige lavet grydelapper, men er spændt på at se dine. Hvor er det ærgeligt du ikke fik garn, dumme ……..

  1. Ja, desværre ser man det også herhjemme, en ligegyldighed med kunderne..
   Nu får jeg præstationsangst 😉 Jeg vil bare gerne have 2 når jeg viser dem frem, for det giver mere mening – men ikke noget jeg har opfundet 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.