10 kilo og fotostudie session

Skriv en kommentar
Del med verden:
Den store forskel på mænd og kvinder

Den store forskel på mænd og kvinder

Et lille indlæg fordi jeg er så glad i dag og har lyst til at dele det med jer 🙂

I dag fortalte vægten mig at jeg har smidt 10 kilo siden min læge, i januar, sagde at jeg måske kunne få det lidt bedre ved at tabe mig.

Jeg har ikke fået det bedre fysisk, men psykisk har det givet et dejligt løft 🙂

Normalt holder jeg mig langt væk fra spejle, men i dag tog jeg mod til mig, for hvordan ser 10 kilo mindre ud? Ret godt faktisk 😉 Ja, jeg skal tabe mig en del endnu, men det skal nok komme, lige så stille, men det her er også godt.

Fotostudie session? Nej, det er absolut ikke mig, så langt er jeg ikke endnu, men i stedet er det alt det håndarbejde jeg har lavet i løbet af sommeren, og der er meget! De, der følger med på Instagram (@tullemomsemor), har set det meste i små bidder, men nu skal der gøres status 🙂

I dag har jeg lovning på fototid, så kryds fingre 🙂 Hav en dejlig søndag, det vil jeg. I øjeblikket monterer jeg en del suttesnore jeg har haft liggende, små projekter jeg får gjort færdig. Der skal også strikkes på Roses trøje, strikkes på Jannes tørklæde og ja, hækles på flere, gemte, projekter – puha, man kan helt miste pusten 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/10-kilo-og-fotostudie-session/

2 kommentarer

  1. Tillykke med de -10 kg, det er super flot 🙂

    • viveca on 5. oktober 2014 at 18:45
    • Svar

    stort stort grattis är så glad för din egen skull. bra kämpat

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.