1.440 nipsenåle

Skriv en kommentar
Del med verden:
1.440 nipsenåle

1.440 nipsenåle

Dagens første overspringshandling – blogindlæg

I forbindelse med at jeg er ved at hækle en poncho ud af firkanter, skulle de blokkes for at få både formen og ens form.

Til formålet blev der indkøbt en større hessian opslagstavle, noget der er meget svært at finde i dag.

Nu skulle jeg bruge en masse nipsenåle. Knappenåle er ikke gode på grund af at det hæklede river sig på nålen, der skulle en kugle i enden til at få projektet til at virke.

Fotografen kørte mig ned til den lokale Stof2000, men med en pris på 26 kroner for 40 stk. mente vi at det kunne gøres billigere.

Det kunne det selvfølgelig også, i Kina hvor vi køber en masse småting da de sendes uden porto og hvis man holder sig under, jeg tror det er 90 kroner, er der ingen afgifter.

Fotografen fandt en pakke med 12 rondeller med 40 i hver. De kostede 12 kroner. Der var lidt forvirring med købet og til sidst endte det med at vi havde købt 3 pakker, altså 1.440 nipsenåle, til en pris af 36 kroner (gratis fragt). Samme antal nipsenåle ville, i Stof2000 have kostet 936 kroner..

Jeg ved godt at man skal støtte dansk handel men nogen gange må man spare hvor man kan og den her besparelse kunne jeg ikke sige nej til.

Oven i det skal det siges at vi ventede lang tid på disse nåle. Så kom der en mail fra Kina hvor de gerne ville have at vi udfyldte et tilfredshedsskema. Vi fortalte at vi endnu ikke havde modtaget nålene og få dage senere ankom de. Vi har aldrig oplevet andet end god service og samme pakke ville koste 60 kroner i fragt herhjemme..

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/1-440-nipsenale/

10 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Så har du da vist nåle nok 🙂
  Også til at smide et par stykker væk 🙂

  1. Hej Tanja
   Ja, så er der da købt ind til pakkeleg i julen 😉

  • Nanna on 15. november 2013 at 19:45
  • Svar

  Sikke en pris forskel! Jeg bruger selv ebay og etsy utrolig meget 🙂

  1. Hej Nanna
   Ja, det kan i mange tilfælde godt betale sig 🙂

  • Jette on 14. november 2013 at 18:26
  • Svar

  Kære Tulle Momsemor
  Jeg følger interesseret med i alle dine indlæg, som jeg får på mail, og i dag fandt jeg, at dit indlæg om 1440 knappenåle var rigtig spændende. Er det mon muligt, at du vil røbe, hvor du har købt dem? Jeg har slet ingen erfaring med at handle i Kina – vidste slet ikke, at det kunne lade sig gøre, men synes da nok, at det er en overvejelse værd i betragtning af, hvor meget man åbenbart kan spare.
  Og nu ser jeg lige Lisbeths kommentar. Jeg har også set de nipsenåle i min Rema 1000, og det var en enkelt rundel med 40 stk. til 10 kr. og altså ikke en med 480 stk.
  Så jeg vil i hvert tilfælde blive meget glad for at få oplyst den webside, hvor du har handlet, hvis det er muligt.
  Kh. Jette

  1. Hej Jette
   Puha, så er jeg lettet 😉
   Du får linket her og min rettelse er at de står til 2.96 US dollar, erfaring siger der skal tillægges 0.75 US dollar, hvilket giver ca. 20,60 kroner for 480 stk. altså 12 stk. med 40 i hver – billigt.
   Vi er aldrig blevet snydt, man skal bare vente og der er aldrig gået 30 dage. Den her var udsædvanlig ved at være blevet væk, men de var ikke lige glade og sørgede at der blev sendt en ny afsted 🙂
   http://www.ebay.co.uk/itm/310669586834?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

   • Jette on 15. november 2013 at 11:45

   Tusind tak for din hjælp 🙂

   • Lisbeth on 20. november 2013 at 23:38

   Nej jette der er såmænd 480 nåle i sådan en rondel til 10kr derfor købte jeg også 2 stk for det kunne jo altid bruges

  • Lisbeth on 14. november 2013 at 14:36
  • Svar

  Er da ked af du har brugt så meget tid på at finde de nipsenåle. For jeg har købt sådan en rundel (som du har købt 3 af) i Rema1000 for 10 kr. hvilket jeg også var helt vild glad for – for syntes det var dejligt billigt 🙂

  1. Ha ha, så kan jeg lære det. 10 kroner for 480 nipsenåle – se det var da billige danske priser 😉

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.