Venskab – hvad betyder det for dig?

En god venEngang imellem, eller egentlig med jævne mellemrum, dukker tanker om venskab op og hvad det egentlig er, man hver især forbinder med det at være en god ven.

Jeg har ikke stort nok overskud til at have så mange nære relationer, men det betyder ikke at jeg ikke kan være en god ven.

Min bedste ven ser jeg faktisk kun en enkelt gang om året. Sådan er det bare, men det er ok, når vi så mødes, så har vi et helt år at snakke om 🙂 Hun betyder meget for mig, for hun forstår at være den ven, jeg føler, giver lige så meget som hun tager.

Selvom vi hver især har en masse vi gerne vil fortælle, husker vi stadig at lytte til hvad den anden fortæller, at spørge ind, være nærværende, huske ting fra sidst, følge op på – simpelthen bare at vise at den anden betyder noget.

Hvis man kun tager, ikke husker at give, så føler jeg at jeg mister energi og bliver trist, at jeg ikke er vigtig nok, at jeg ikke betyder noget – er man så en ven?

Hvad er en god ven for dig? Hvad gør dig til en god ven for andre? Fortæl, jeg er nysgerrig.Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/venskab-hvad-betyder-det-for-dig/

1 kommentar

 1. 1
  • tove ojeda on 9. juni 2017 at 06:48
  • Svar

  En god trofast ven, er mere værd en guld.
  Min bedste veninde lærte jeg at kende på vores arbejdsplads for godt 38 år siden.
  Selv om vi begge er blevet pensionister grundet sygdom og vi nu bor i hver sin ende af landet ,”er vi der ” stadig for hinanden. Har kun få virkelide veninder, da der ikke er overskud til flere.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

- nu er menuerne tilbage :)