Hækleopskriften på baby Pluto bliver til

Eller hvordan man lærer at tage billeder undervejs

Baby Pluto hækleopskrift oversættes og beskrivesJa da da, det skrider langsom, men sikkert, frem.

Den danske oversættelse på den skønne Baby Pluto er i fuld gang, men tager tid. Der er, som før skrevet, ingen hjælp til montering, så ud over selv at hitte ud af placeringen til alle delene, skriver jeg vejledning og tager en masse billeder (fotografen ved ikke at jeg bruger hans kamera om aftenen, mens han arbejder – hehe).

Selvom det tager tid, synes jeg det er både sjovt og lærerigt 🙂

Når jeg har tygget mig igennem det, vil den komme i hænderne på de dygtige testhæklere før den bliver frigivet.

Jeg skal nok tage flere billeder undevejs 🙂Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/haekleopskriften-paa-baby-pluto-bliver-til/

3 kommentarer

 1. 2
  • christina stjernholm on 15. marts 2018 at 12:36
  • Svar

  Jeg lavede for nogen år siden alle delene til Pluto, men den endte i en pose, da jeg ikke kunne regne ud hvordan den skulle syes sammen. Så jeg glæder mig meget til at se din opskrift. Tak for det store arbejde du laver.

 2. 1
  • Birgitte on 15. marts 2018 at 07:30
  • Svar

  Sikken et fantastisk arbejde du laver med opskriften på baby Pluto, til stor glæde for alle os – Glæder mig så meget til opskriften kommer – Ønsker dig en fantastisk og skøn dag. Kærligst herfra 🙂

  1. 1.1

   Tusind tak skal du have Birgitte, jeres hilsner betyder utrolig meget for mig 🙂

   Kreative hilsner fra Marianne

Skriv et svar

Your email address will not be published.

- nu er menuerne tilbage :)