okt 15

Funktionsfejl i mit hoved


Funktionsfejl i min hjerneDer var engang…

Der har været en opdatering til min blog, der har gjort at det hele ser forkert ud. Jeg lukkede en tid for lige at tage tilløb til at rette det.

I dag har jeg forsøgt at få det til at se nogenlunde ordentlig ud, men der er stadig et par steder, der mangler hvid baggrund bag teksten, men det må vente.

En forstuvet hjerne, eller noget

I forbindelse med min sygdom har jeg mistet evnen til at koncentrere mig i længere tid af gangen, der er heller ikke den adgang til “det jeg ved”, som der var tidligere – og det er frustrerende, kan jeg lige love for. En anden finurlig ting (for at sige det mildt), er at jeg er begyndt at lave mange stavefejl eller skriver et helt andet ord, end det jeg tænkte på at skrive.

Web designeren er pensioneret

Der var engang, hvor jeg programmerede og designede hjemmesider til små og større virksomheder, min hjerne var utrolig hurtig og jeg “så” tingene på en speciel måde, der gjorde arbejdet let og interessant. Jeg tror også at det er denne måde at “se” på, der har gjort det let for mig at forstå både hækle- og strikkeopskrifter.

Nu, hvor jeg har brug for denne kompetence, hvor jeg har fejl på min blog, så er det som om jeg kæmper mig igennem en tåge for at finde den viden, jeg har brug for og den kamp er hård, faktisk fysisk hård, så jeg både bliver træt og får smerter i kadaveret.

I må leve med det

Derfor må I lige leve med hvordan her ser ud lige pt. jeg orker ikke mere lige nu, men jeg vender frygtelig tilbage og tage lidt af gangen – det skal nok lykkes til sidst 🙂

Hav en fantastisk dejlig uge!

 Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/funktionsfejl-mit-hoved/

2 kommentarer

 1. 2
  • Birgitte on 15. oktober 2017 at 23:31
  • Svar

  <3 Elsker stadig din side <3 Og dine "helt nede på jorden" kommentarer… Rigtig god bedring. Stort knus herfra 🙂

 2. 1
  • Hanne on 15. oktober 2017 at 19:44
  • Svar

  Du er altid skøn Marianne. Tvivl aldrig på det

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)