Få det meste ud af det

Solnedgang over Hirtshals

Solnedgang over Hirtshals – af Houdino Foto

Endnu engang får jeg positivitet fra min datters skriverier. Denne gang er det om at gøre noget ved tingene selv om man måske føler at det tager for lang tid – læs hele indlægget her, det vækker mange tanker hos mig 🙂

Janne er jo i fuld firspring i gang med vægtab, endnu engang med livsstils-ændring og med den kraft som hun havde den gang hun tabte sig frem til en meget glad pige – den vindende slags, en energi der ikke giver plads til tvivl om, om det lykkes, men mere hvor hurtigt 🙂

Det har så givet mig blod på tanden, jeg vil med! Jeg kan ikke ændre kost som hun og er slet ikke så hårdhudet, men jeg har lige så langsomt skåret voldsomt ned på portionerne og har fået madlede ved de dårlige vaner. Selvfølgelig får jeg da en softice engang imellem, men en børne størrelse, der alligevel giver mig kvalme.

Jeg har ingen vægt og ikke rigtig noget godt spejl, men mit tøj bliver lige så stille for stort, et par shorts falder ned, et andet er godt på vej og jeg synes det er lækkert at kunne trække bukserne ned uden at knappe dem op – uhu den dag jeg kommer på min egen vægt igen!

Nå, derude, jeg håber at I følger lidt med på Instagram, der er nemlig gang i hæklerier. Indtil der er taget gode billeder, kommer de ikke på bloggen 🙂 Jeg bruger i øjeblikket Instagram fordi jeg kan være med uden at skulle skrive en masse, billeder fra nuet.

Denne smukke solnedgang er fra Hirtshals, er den ikke bare smuk? Hav en dejlig dag, det vil jeg have 🙂Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/faa-det-meste-ud-af-det/

3 kommentarer

 1. 3

  Dejligt at se dig på bloggen igen. Er stadig bruger af en gammel tlf, som kun lige kan det, jeg har brug for og kan ikke følge dig via instagram, em skønt du nyder sommeren i eget tempo.

 2. 2
  • Nanna on 29. juli 2014 at 17:37
  • Svar

  Dejligt at se dig her på bloggen 🙂 Dejligt at du nyder sommeren og jeg ser frem til at se dine hæklerier, men indtil da rigtig god sommer! 🙂

 3. 1
  • Christina on 27. juli 2014 at 21:25
  • Svar

  Jeg sætter bestemt pris på at du bruger instagram, så jeg har mulighed for at følge dig og dine alt for skønne hæklerier, syntes du er en fantastisk inspiration.
  Christina Mikkelsen. 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marianne Topping - Mit liv som mig... og alle hækleopskrifterne