Er du med på vognen? Hæklebedste nu på krogen

Der nu skal være gumpetung

Hækletbedste hæklet bedste hæklet dukke hæklet nålepude

Jeg kunne ikke modstå at hækle denne skønne “Hæklebedste” efter at have set alle jeres smukke dukker [se her].

Nu er jeg endelig færdig med kroppen (32 runder med 70 masker!) og skal til at give hende lidt fyld, så hun bliver gumpetung og kan stå op med alle mine hæklenåle, saks, tommestok, blyant, maskemarkører osv.

Der anbefales forskelligt fyld i opskriften, men jeg har valgt at bruge plastgranulat, som jeg har fra Prikker og Striber, en skøn webshop, der desværre er lukket nu 🙁

Mangler en enkelt arm og så er det i gang med alt det sjove 🙂

Hvis du ikke ved hvad en hæklebedste er og måske gerne vil prøve at hækle hende, så smut ind og følg linket til den GRATIS hækleopskrift, oversat af Birgitte Olsen.Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/er-du-med-paa-vognen-haeklebedste-nu-paa-krogen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marianne Topping - Mit liv som mig... og alle hækleopskrifterne