Kategori arkiv: Sponsor

sep 08

Pikachu klar til kamp

Pikachu Pokémon

Pikachu Pokémon

Det har været en kamp at nå hertil, men endelig fik jeg noget af krogen – den første af 5 Pikachu’er der skal gemmes på den skole, hvor jeg arbejder, og forhåbentlig findes af en elev, der bliver glad for den 🙂

Jeg er ikke 100% tilfreds – det bliver jeg nok aldrig – men jeg ved da i det mindste hvad jeg skal være opmærksom på og gøre anderledes på de næste 4. Det er bare at komme ind i kampen.

Håndarbejde (og alt muligt andet) kræver utrolige kræfter for tiden og har gjort det længe, nogle dage er gode og andre mindre gode, MEN, mit håndarbejde er min terapi, så jeg kæmper en brav kamp. En klog kvinde har sagt at jeg skal forsøge mig med en anden slags hobby et stykke tid, så det tænker jeg lige lidt over – der er masser at kaste sig over.

Opskrift her!

En stor tak til MissMary.dk der har doneret garnet til mit Pokémon-gave-projekt, det er dejligt at få lidt hjælp til at glæde andre 🙂

Garn fra MissMary.dk

Garn fra MissMary.dkFølg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/pikachu-klar-til-kamp/

sep 05

Miss Mary, Pokémon og Skadestuebamser

MissMary.dk og Pokémon

MissMary.dk og Pokémon

Dorthe fra MissMary.dk er før sprunget ind og har sponsoreret garn til mine projekter og præmier til konkurrencerne.

Denne gang fik hun øje på mine Pokeballs og Pokémoner, som jeg hygger mig med at gemme rundt omkring på den skole hvor jeg arbejder, så eleverne finder dem. Nu er jeg også igang med at oversætte Pokémon hækleopskrifter til dansk, og så skal der da en Pikachu på krogen.

MissMary.dk har sponsoreret garn til mindst 5 Pikachuer, så nu hækles der en masse gult. Den første Pikachu er klar til montering – hvilket desværre ikke hører til min yndlingsbeskæftigelse 🙂

MissMary.dk har et stort hjerte og sponsorer også andre gode projekter, så der skulle ikke skubbes meget før Skadestuebamsen på Facebook blev begavet med en masse bamsegarn – det blev afdelingen i Odense der var den heldige.

Jeg siger kæmpestort tak til MissMary.dk og sender jer afsted med en masse anbefalinger om super god, hjælpsom og hurtig service!

Besøg MissMary.dk her: www.missmary.dk

Besøg MissMary.dk  på Facebook her: www.facebook.com/missmarygarn

Skadestuebamsen og dets formål, kan I læse om her:
www.facebook.com/groups/skadestuebamsen

MissMary.dk og Skadestuebamserne

MissMary.dk og SkadestuebamserneFølg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/miss-mary-pokemon-og-skadestuebamser/

Top