Kategori arkiv: Lidt af hver..

dec 19

Virker download af opskrift ikke?

Link Virker IkkeEfter at jeg har flyttet min blog til en ny server, er der desværre gået lidt kludder i download af hækleopskrifterne.

For at rette op på det, skal jeg bede dig bruge denne formular hver gang du oplever at en download ikke virker.

Ved at du skriver din e-mail, får du besked fra mig når du kan hente filen 🙂

På forhånd tak 🙂

Fortæl mig hvilken opskrift du ikke kan hente

* Viser at feltet skal udfyldes


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/virker-download-af-opskrift-ikke/

okt 22

Skuffet i lokal garnbutik

StrikketøjHer ikke tale om Uldma garn & design i Randers

Nu ved jeg ikke lige om det bare er mig, der er uenig med denne butiks måde at yde service på, derfor vil jeg nøjes med at sige at det er en lokal garnbutik i Randers.

Normalt handler jeg garn på nettet. Jeg kommer ikke meget til byen og har det egentlig ikke særligt godt med at stå i kø, jeg bliver alt for urolig indeni.

Dog var der et behov for garn til kærestens nye hue, vi skulle alligevel ud at køre, så derfor valgte jeg at handle lokalt.

I butikken var der 3 hold, der osede, ud over den, der blev betjent, og efter mig kom et hold mere.

Jeg stillede mig ved kassen og ventede.

Så havde et par damer lavet deres valg og stilte sig ind foran mig og lagde garnet ved kassen. Jeg smilede, troede jeg, indforstået, til butiksindehaveren, som jo selvfølgelig ville ekspedere mig først, jeg stod jo pænt og ventede. Det gjorde hun så ikke. Ingen tvivl om at hun havde set mig.

“Så, Marianne”, tænkte jeg, “ældre damer har altid travlt, du kan godt vente lidt”. Derfor smilte jeg igen da damerne tog deres tasker og gik, nu var der kun mig ved kassen, så tæt på at gå derfra med garn.

Men nej! Butiksindehaveren slog ud med armene “jeg skal lige høre om der er nogen af jer, der vil ekspederes først, I har jo været her længst” – chokeret stod jeg et øjeblik mens hun gik i gang med en anden ekspedition, så vendte jeg mig om og gik.

Jeg har slet ikke ord på hvor sur og skuffet jeg var, da jeg kom ud. Jeg vendte og drejede det hele flere gange, men hvis man vil ekspederes, så går man vel til kassen og gør opmærksom på det?

Hvorom alting er, så skal behovet være meget stort før jeg handler der igen.

Hvad mener du? Er det ok at ekspedere på den måde?Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/skuffet-i-lokal-garnbutik/

feb 19

En bog, jeg måtte eje

Jeg faldt, for lang tid siden, over en hæklet campingvogn med indhold.

For nogle uger siden så jeg den igen, den dukkede op i den “Hækleklub” jeg er med i, her i Randers (familie og venner).

Så måtte jeg finde den igen og det gjorde jeg så – nu bor den her og den er spændende 🙂

Det hele kan f.eks. bruges til playmobil dukkerne, og der skal laves lidt til Roses dukkehus og James selvfølgelig, men der skal også være til mine mus, de trænger til lidt at lege med, så de ikke laver ulykker.

Her er alt fra overnatning i telt, hyttetur, campingvogn, isbil, flodbåd, græs, bjerge og træer – et helt, hæklet eventyr.

Bogen er på engelsk og kan købes her!Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/en-bog-jeg-maatte-eje/

feb 07

Skrøbelige, digitale data

Digitale DataI disse dage forsøger jeg at samle mit digitale liv i en overskuelig samling.

Jeg har 4 eksterne harddiske med backup, helt tilbage fra 2009 og frem, det er meget data og absolut ikke struktureret – det forsøger jeg nu.

Når man går i gang med sådan en operation, skal man være yderst forsigtig, for det er lige her, ved “fornuftig” oprydning, at de digitale data går tabt. For hver backup vi laver, risikerer vi at miste lidt.

Jeg har meget jeg helst ikke vil miste, men samtidig ved jeg også at det er døde ting, alt det, der betyder noget, det har jeg omkring mig eller gemt i hjertet – med den indstilling skal det nok gå 🙂

Jeg har købt 1TB på Dropbox, det er meget plads. Derudover vil der også være en kopi på en backup harddisk, livrem og seler 😉

Hvordan passer du på dine data?Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/skroebelige-digitale-data/

feb 05

Smid et link eller 100

Smid et link eller 100Nyt tiltag her på bloggen!

Synes vi skal slå os sammen og samle alle de links vi kender til alt, der har med hækling at gøre.

Har du lyst til at være med? Her er ikke mange endnu, vi mangler dine 🙂

Formular til at indsende nyt link nederst på link siden – kom frisk!

Klik her!Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/smid-et-link-eller-100/

dec 31

Godt nytår!

Tusinde tak for et fantastisk dejligt år, jeg ser frem til at dele glæden ved garn med jer alle i 2016.

Godt Nytår

Godt NytårFølg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/godt-nytaar/

jun 28

Projekt ØkonomiStrik

ØkonomistrikGarn kan være meget dyrt for mange af os. Der er selvfølgelig billigere alternativer, men rent faktisk også meget billige alternativer – og det er det, som jeg, de næste måneder, vil udforske – hvad kan vi strikke med det og hvordan bliver det?

Før jeg går i gang vil jeg starte med at sige at jeg ikke på nogen som helst måde forventer at få et færdigt produkt der kommer i nærheden af samme kvalitet som designeren havde i tankerne – det er ikke det, der er meningen.

Jeg vil bare gerne have et produkt, strikke af designer opskrifter, som jeg kan være stolt af at bære, nyde at have på og som ikke giver mig lommesmerter.

Jeg har modtaget garn fra Dorthe’s Garn Univers, en uldblanding af 80% uld og 20% andre fibre.

– selvom jeg har modtaget garnet vil mine skriverier være 100% ærlige, så jeg til enhver tid kan stå ved det jeg skriver 🙂

Garnet fra Dorthe's Garn Univers

Garnet fra Dorthe’s Garn Univers
15 kroner pr. 100 gram

Mens projektet løber, vil jeg selvfølgelig også strikke andre ting, af andre garner, for jeg nyder også at have skønne garner i hænderne.

Den første opskrift jeg strikker efter er “Måge og Malamuk” af Annette Danielsen.
Garnet er på den lidt tykke side, men opskriften blev valgt før jeg modtog garnet og jeg er stædig – jeg tror også godt det kan gå an.

Der er lavet strikkeprøver, vaskeprøve og strikket op på et ærme – det måtte jeg desværre pille op, mine “tilpasnings-udregninger” havde jeg lavet til den forkerte side 😉

Vaskeprøven blev lagt i blød i lunken vand med balsam. Puha, havde købt en billig balsam og den er  parfumeret, at den måtte stå udenfor døren. Jeg skyllede vaskeprøven, havde ikke set at balsam skulle blive i – synes alligevel at garnet har givet sig lidt til den blødere side, så den får en tur mere i morgen.

I morgen skal jeg få taget billeder af alt det skønne garn, der er nemlig også garn til et par trøjer til James og Rose og der kommer der knald på farverne 🙂Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/projekt-oekonomistrik/

jan 19

Det er en ommer Hendes Verden

Hendes Verden svineriKøbte i dag Hendes Verden, blandt andet fordi der var en campingvogn, en syet nålepude.

Den var fin til mig, bare som pynt.

Stor var min skuffelse da jeg åbnede bladet og fandt siden med campingvognen.

Der var ingen mønster, ingen vejledning, blot et link til en udenlandsk webside hvor man først skulle oprette sig som medlem for at få lov at hente mønstret.

Jeg var og er stadigvæk s**** sur og synes det er total fantasiforladt og svineri at de fremhæver campingvognen på forsiden og det slet ikke er noget de tilbyder deres kunder andet end et link der er 1 km lang.

Hendes Verden I skuffer, igen. Hvis I ønsker at klare jer imod alle de spændende ting vi finder på nettet, må I selv finde på.

Da min blog er velbesøgt, ligger det jeg skriver godt i søgeresultater, derfor skriver jeg lige Hendes Verden igen og håber at de, måske ser mit indlæg og krummer tæer – men det gør de så men nok ikke.Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/det-er-en-ommer-hendes-verden/

jan 15

Info om min Facebook profil

Keep CalmI dag har jeg lavet privatlivsindstillingerne om på min Facebook profil.

Jeg har, af personlige årsager, været nødt til at lukke den for alle der ikke er familie, venner i det pulserende liv eller andre, som jeg kender en del til. Det er absolut ikke personligt!

Jeg vil stadig gerne have kontakt med jer alle på Facebook, derfor har jeg i stedet oprettet en Facebook side, hvor I kan følge min gøren og laden – jeg håber at I har lyst 🙂

For at følge mig der, skal I blot smutte ind på siden og trykke Synes godt om.

Marianne Topping NørklerFølg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/info-om-min-facebook-profil/

dec 16

En tidlig julegave

Er der noget bedre end gaver? Specielt ikke når man ikke venter det 🙂

Tusinde tak Randi, for de smukke,smukke maskemarkører, jeg elsker dem!

Den smukke trøje (midt i indlægget), som jeg skal i gang med lige så snart julegaverne er strikket, den har jeg allerede valgt markører til – det bliver de 2 nederste – de passer bare så fint ind.

Jeg ved at der er mange der ikke kan forstå hvorfor man vil bruge en maskemarkør eller endda betale for en, der er så meget andet man kan bruge og ja, det er der bestemt. Men for mig er det en “luksus” selv om de ikke koster så meget, smukke ting gør mig glad og de her, de luner rigtig godt – så tak igen Randi, du er dejlig!

Til I der også kan lide dejlige ting, smut ind og se de skønne markører Randi laver, både til strikke- og hækletøjet 🙂 – og der er meget andet at kigge på også..Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/en-tidlig-julegave/

Flere indlæg «

Top