Kategori arkiv: Blogger

jan 16

Blogger du? Fortæl mig om din blog

Blogger var jeg nok mere engang da jeg, i tidernes morgen, først begyndte at skrive min blog. Her besøgte jeg også andre bloggere, både for at få ideer, men også fordi det var hyggeligt at følge med i alle disse liv.

Jeg bloggede også meget mere om mig selv, og mit liv. Det gik i stå, da det hele kom til at handle om hækleopskrifter. Den del af bloggen, vil jeg også gerne finde tilbage til, altså at blogge – at være nærværende på min blog.

Har du en blog?

Jeg føler tit at jeg har tanker og oplevelser, stort og småt, som jeg gerne vil dele med jer, det skal der også være plads til, her på min blog – der er mere end blot en download central for hækleopskrifter (der selvfølgelig stadig vil være her 🙂

At blogge giver også noget helt andet end at se statusopdateringer på Facebook, der er mere dybde og varme – det skrevne forbliver der, det forsvinder ikke i et Facebook news feed.

På grund af sygdom har jeg en masse timer i dagen, som jeg forsøger at fylde med ting, der gør mig glad. Her er håndarbejde selvfølgelig en vigtig del af det, men jeg fik også en masse glæde fra at besøge andre pige/kvinde bloggere – den glæde vil jeg gerne forsøge at finde tilbage til.

Har du derfor en blog, hvor du fortæller lidt om dig selv, dit liv, men, vigtigt for mig, kreativitet, så skriv en kommentar hvor du, meget kort, fortæller om bloggen, og smid et link til den – måske jeg skriver et indlæg om dig her på bloggen, hvis du har lyst, det er nemlig også en ide jeg har – at skabe opmærksomhed om alle jer skønne bloggere, der er andet end blot en Facebook profil (y)

 

Når jeg næste gang har lyst til at besøge andre bloggere, så kigger jeg ind til en kop kaffe 🙂 Jeg glæder mig til at  besøge dig!

Giver du en kop kaffe?Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/blogger-du-fortael-mig-om-din-blog/

Top