nov 13

Tak til Tina og Uldma.dk

Besøg hos Uldma.dk

Besøg hos Uldma.dk

Som nogle af jer ved, strikker jeg også (og syer). I øjeblikket er der virkelig kommet strik på pindende. Roses trøje mangler kun at få syet ærmer og sidesøm. James trøje endte med at blive pillet op, er i gang med den igen.

Så er der et lækkert tørklæde til Janne på vej, lidt større projekt end forventet, men det hele værd. Janne er ved at vælge ny vinterjakke og hvis hun ikke mener at tørklædet passer i farven, ja så har mor her fået et nyt tørklæde :)

I år har jeg fået lov at strikke et halstørklæde til Nikolai. Det bliver i farverne du kan se på billedet – det bliver også flot.

I forbindelse med Nikolais tørklæde havde jeg skrevet lidt med Tina, fra Uldma i Randers, omkring garnvalg. Jeg har svært ved at komme ud på længere udflugter og har det bedst med at nogle beslutninger er taget hjemmefra.

I dag kom jeg dog endelig afsted og gik hele vejen ned i byen, utrolig stolt og tager gerne de tæsk det kommer til at give i morgen :)

Tina har en utrolig hyggelig garnbutik ved Rådhustorvet i Randers. Der var netop landet en kasse med arwetta, så det blev valget. Halstørklædet skal strikkes på rundpind, så den blev også købt. Jeg erstatter mine gamle plastik pinde med nye når jeg skal bruge dem til nye projekter – det er lækkert med godt værktøj.

Jeg er også blevet lokket til at prøve tunesisk hækling/hakke. Det skaber flotte ting og selvom mit projekt “kun” er nye puder, så skal det da prøves. Tina var selvfølgelig også leveringsdygtig der og jeg kom hjem med en wire og 6.00 mm hakkenål fra KnitPro (det er altså smukke ting de laver!).

Alt i alt en dejlig tur. Jeg kunne selvfølgelig heller ikke dy mig for at smutte ind til Byrge Sørensen og få fyldt lageret op med lidt perler og styropor kugler, som jeg skal bruge til et forsøg med hæklede kugler.

Her vil jeg gerne have lov at følge op på et indlæg jeg havde sidste december hvor jeg oplevede en lidt tilknappet holdning hos Byrge Sørensen. Det er simpelthen ikke de ansattes skyld, hele konceptet har en malplaceret alvor over det, slet ikke som en hobbybutik skal være – her burde være smil, liv og sjov – så Byrge mand! Slip nisserne løs og hav det lidt sjovt ;)

Over and out herfra, aftensmad og så skal der hakkes ;)

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/11/13/tak-til-tina-og-uldma-dk/

nov 10

Abekattestreger

Abekattestreger

Abekattestreger

I får lige et billede af mine abekatte bogmærker, opskriften er Little Owls Hut.

Det ene bogmærket blev vundet i en lille Facebook konkurrence på min profil – dog kan det ikke betale sig at ansøge om mit venskab, min Facebook profil bliver snart kun for nærmeste venner og familie, desværre nødvendigt af personlige grunde.

I stedet åbner jeg en Facebook side, det er ikke en gruppe, men en side hvor I vil få mulighed for at følge med i min gøren og laden, lige som havde det været min Facebook profil, blot uden de ting, der er private :)

Hav det godt!

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/11/10/abekattestreger/

nov 09

Min strikke- og hækleven

Strikke- og hækleven

Strikke- og hækleven

Jeg har fået den her App til mobilen og jeg er bare så glad for den.
Jeg ved den ikke er ny og jeg ved at der er mange andre derude, men den her passer til mig :)

Hvad kan den? -meget, men jeg tror jeg vil lade jer gå på opdagelse selv, jeg vil blot fortælle hvad jeg bruger den til.

Alle mine hæklenåle og strikkepinde er registreret og krydset af hvis de er i brug. Så kan jeg hurtig se hvad jeg har af pinde hvis jeg skal i gang med et nyt projekt.

Jeg opretter mine projekter med oplysninger om garn indfarvning, størrelse nål/pind, hvilken pind jeg er kommet til osv.
Det er specielt godt for mig, da jeg bruger både min PC og min mobil til at følge opskrifter med.

Man kan selvfølgelig købe en pro version, men den er gratis er ganske udmærket.

Min plan er at jeg, men tiden, vil få opdateret min Ravelry konto og kun bruge den. Apps har det med at forsvinde, men for nu, er jeg glad for min Strikke- og Hækleven :)

Link til Google Play

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/11/09/min-strikke-og-haekleven/

nov 08

Miniature bamsen

Miniature Bamsen

Miniature Bamsen

Den meget lille bamse her har været til fødselsdag i dag :)

Er han ikke dejlig og så lille.

Det har taget mange kræfter at hækle ham, ikke så meget for fingrene men øjnene og koncentrationen, derfor er jeg meget stolt af at han blev født :)

Der er, i skrivende stund, blevet bestilt en anordning med lup, der spændes på hovedet – kommer til at se sjov ud, men tænk hvis jeg kan lave flere af ham her, en kæreste eller 2 – det ville være så dejligt, for det er sådan noget jeg brænder for – øjnene kan bare ikke.

Kan I have en dejlig weekend – det vil jeg :)

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/11/08/miniature-bamsen/

nov 02

Elefanten i stuen

Elefanten i stuen

Elefanten i stuen

Elefanten i stuen, det er mig og mit vægttab :)

Kort indlæg, bare for at brokke mig og måske få andre til at tænke sig om.

Siden januar har jeg tabt mig næste 12 kilo – det er meget.

Har her for nylig mødt op med mennesker der ikke har set mig i et halvt år, kvinder. Der var ikke nogen der nævnte det.

Hvad ville jeg havde gjort? Jeg ville have sagt at det var godt gået, at det klædte mig godt osv. – og det er absolut ikke fordi jeg har behov for at blive hyldet, men det er noget man også har brug for at få at vide.

Min mor nævner det, hun er glad på mine vegne for hun kan se at det betyder meget for mit humør og indstilling til livet.

Jeg snakker ikke med nogen om det, det gør man ikke. Hvis jeg havde taget en masse på i vægt, så var det noget andet, det må man gerne tale om, for så fremhæver man ikke sig selv positivt.

Får dårlig samvittighed over mit vægttab og er egentlig glad for mit tøj, der er blevet for stort, for så kan jeg skjule det lidt. Dårlig samvittighed over for de, der endnu ikke er nået dertil og som kæmper kampen. Dem sender jeg al min kærlighed, men jeg har også brug for den kærlighed. I stedet undskylder jeg mit vægttab, pakker det ind og snakker udenom.

Jeg er glad for mit vægttab, efter så mange år på piller der gjorde at jeg tog på i vægt, så meget at jeg havde det rigtig dårligt med det, ikke ville fotograferes – ikke for at andre ikke skulle se mig, men jeg kunne ikke holde ud at se mig selv – for det var jo ikke det billede jeg havde i mit hoved.

Hav en dejlig søndag, men husk at bekræfte dem omkring dig, der trænger til det eller fortjener det – det gør en forskel <3

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/11/02/elefanten-i-stuen/

Flere indlæg «