okt 24

Garn der healer?

Garn der healer

Garn der healer

Kan garn det? Heale?

Jeg er med i en FB gruppe hvor fokus er på, at det at hækle (og andet håndarbejde for den sags skyld), er med til at løfte ens psyke når livet er hårdt. Det kan være med til at fjerne tankerne fra det triste og give glæde i stedet – det er sandt :)

Jeg har det på samme måde med garn.

Denne uge har været udfordrende for mig (minimalt i forhold til de, det har drejet sig om) men jeg har holdt fanen højt, for der var brug for mig.

Så knækker filmen jo på et tidspunkt, og det var så i dag. Jeg har sovet, været oppe, og smidt mig igen så snart jeg jeg mærkede presset igen. Det her er lige en oppe tur :) Jeg har brugt den på garn. På turen hjem fra bedsteforældredag i James vuggestue (den bette mand smelter mit hjerte) fik jeg chaufføren til at ligge turen omkring Stof & Stil i Tilst.

Det blev til 20 ngl. garn og 2 “fat squares” der skal bruges som foer i mine hæklede punge. Jeg havde valgt en del farver hjemmefra men fik hurtigt valg de sidste – kommer altid hjem med de samme farver, også selvom jeg mener jeg har forsøgt at lade være :)

Nu har jeg sorteret alt mit bomuldgarn (igen) og fået det nye med – det healer mig. Jeg kommer ned på jorden, fred og ro, hygge.

Nu skal der hækles på en fræk abekat og så skal der nok soves igen, men jeg er glad og kniber det igen med fokus, så tror jeg at jeg smider alt garnet på sengen og ruller mig i det ;)

Hav en dejlig aften!

PS. Jeg har aldrig behøvet bekymre mig om hvilket parti garnet tilhører (ikke noget med politik), det har altid passet fint – det gør det så ikke mere, øv! Nå men så må man passe det ind de steder man kan og da det primært er små ting jeg hækler, går det nu nok alligevel.

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/10/24/garn-der-healer/

okt 15

Den lille fjollede engel, af Vanja

Den fjollede lille engel af Vanja

Den fjollede lille engel af Vanja

Jul, jul, jul – eller bare fordi engle passer på os :)

Vanja har lavet flere, skønne opskrifter – bare søg på hendes navn her på bloggen, den her er ingen undtagelse, er hun ikke skøn, og lidt fjollet ;)

Lav hende til dig selv, lav flere, eller måske en lille kalendergave, værtindegave – mulighederne er mange, men hækles, det skal hun da.

Opskriften har været en smule udfordrende at oversætte, derfor tager jeg forbehold for fejl (som altid). Ved rettelser vil det blive skrevet her, så vend tilbage hvis du sidder fast og opdager du en fejl, må du meget gerne gøre mig opmærksom på det.

Rigtig god fornøjelse <3

 

Oversættelse efter tilladelse fra Vanja, der også står bag de hæklede engle
Original opskrift: www.amigurumibb.com/2013/12/12/silly-little-angel
Designerwww.amigurumibb.com

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/10/15/den-lille-fjollede-engel-af-vanja/

okt 13

Hvad skulle der være?

VI elsker garn

VI elsker garn

Så er det vist på tide at jeg forsøger at tage et skridt af gangen og det betyder at jeg vil igang med at oversætte igen. Jeg har selvfølgelig en del der ligger af betalingsopskrifter, men der skal jo også være adgang til en masse gratis og der skal vi have fyldt op.

Hvad vil I have? Hvad synes du kunne være dejligt at have mere af? Hvad plejer du at stå og mangle? Hvad ser du nogen gange og ønsker at der var en version på dansk?

Det behøver ikke at være opskrifter du kender, det kan også bare være hvilken kategori du mangler opskrifter under eller måske kategorier jeg ikke har endnu – det står dig frit, men i stedet for at jeg selv finder opskrifter og oversætter, som der måske ikke er nogen der gider have, så er det bedre for min tid at I fortæller hvad I vil have ;)

Håber at I har lyst til at deltage :)

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/10/13/hvad-skulle-der-vaere/

okt 11

Det svier nogen gange..

Skuffet bliver man..

Skuffet bliver man..

Jeg har aldrig (mener jeg da) brugt at hænge andre ud på min blog, måske virksomheder, butikker, men ikke navngivne personer – jeg vil heller ikke starte nu og da dette indlæg kun er for at gøre det ud for den gode fornemmelse man får af at skrige sin frustration ud i en øde skov, bliver der heller ikke åbnet for kommentar :)

Der er faktisk mange hæklere som jeg beundrer meget, rigtig meget, nogle for deres faglige kunnen, andre for deres kreativitet, som de formår at få ud med garn og hæklenål.

Jeg giver gerne spalteplads og omtaler med varme, men når man så bliver skuffet, så gør det ondt, måske jeg bare er for naiv?

Ting, der bliver kreeret, finder jeg pludselig på andre blogs rundt om i verden, ikke tænkt, ikke designet, men bare taget til sig uden at nævne hvor den originale ide kommer fra.

Følger med i hvad jeg laver og pludselig bliver et emne, som jeg lige har snakket om at gøre noget ved, taget op og tak for kaffe.

Jeg tjener ikke penge på bloggen, som så mange andre har valgt at gøre, jeg har ikke brug for at blive lovprist, men jeg har brug for at blive respekteret og viser man ikke almindelig, høflig respekt for den jeg er og det jeg laver, så bliver jeg knotten.

 

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/10/11/det-svier-nogen-gange/

okt 10

Suttekluds himmelen

Jeg elsker at hækle sutteklude, måske jeg selv skulle have en :)

Her er nogle flere af sommerens kreationer <3

Alle opskrifter er er fra One and Two Company
www.etsy.com/dk-en/shop/oneandtwocompany

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/10/10/suttekluds-himmelen/

Flere indlæg «