apr 19

Diamond in the Rye – 15 og 30 cm

Diamond in the Rye - 30 cm  Diamond in the Rye - 15 cm

Anne Kruse-Kronsell faldt over denne smukke firkant og jeg blev nødt til at hækle den :)

Den er nu oversat i både en 15 cm version og en 30 cm version, så husk at vælge den rigtige, der passer til det du vil hækle.

15 cm:

Oversættelse efter tilladelse fra Amber Schaaf

Original opskrift:

15 cm: www.ravelry.com/patterns/library/diamond-in-the-rye
30 cm: www.ravelry.com/patterns/library/12–diamond-in-the-rye

Designerwww.ravelry.com/designers/amber-schaaf

Tak til test hækler:

Hvordan? Sådan!Få hjælp til det hele på Hæklenålen.dk

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/04/19/diamond-in-the-rye-15-og-30-cm/

apr 19

Hulubulu… Tulle, Tulle hvor er du?

Jeg er lige her!

Rose på stranden

Rose på stranden

Så åbner man et nyt indlæg for at skrive og møder nye finurligheder da min WordPress netop er blevet opdateret.
Der er blandt andet kommet en funktion, der hedder “distraktions-fri skrivning” – og det er altså smart. Man åbner en ny side, der er helt blank, man kan ikke engang se det felt man skriver i – deraf ordet, distraktions-fri ;)

Men jeg kan nu godt blive distrakteret alligevel, mest af det gode vejr lige nu, er det ikke bare skønt. Og jeg nyder det! I fulde drag!

Et lille minus er dog, at andre finder det lidt svært at acceptere min måde at nyde det på. De fleste sidder ude eller fiser rundt i T-shirt eller tynde striktrøjer. Vores genbo har sågar haft rullet vinduerne ned da de havde formiddagssolen. Sådan kan jeg ikke have det, selv om jeg selvfølgelig gerne vil :) Den kolde vind føles som knive og det synes jeg ikke jeg behøver at døje med for at nyde solen :)

Dem om det, vi er alle forskellige og nyde det kan jeg da alligevel og om meget snart, rammer eftermiddagssolen vores telt så vil jeg måske vove mig helt derud hvor jeg smider den strikkede trøje (selvfølgelig inden for) –  ha ha.. er livet ikke skønt når solen skinner?

Rose flyver

Rose flyver

Det gjorde den så ikke da jeg havde besøg af Rose i torsdags (jeg glæder mig så uendelig meget til at kunne fortælle jer om en dag på camping sammen med James, men her er alt for fodkoldt endnu, da han stadig fiser rundt på knæ).

Det er jo bare så dejligt med sådanne størrelser, de er ligeglade med vejret og da først vi var klædt rigtig godt på, så gik der timer udenfor. Billedet her kan slet ikke gengive det syn der mødte os, da vi gik ned på stranden. Det var så smukt at jeg helt fik tårer i øjnene. Sydlandsk, men alligevel så dejlig som kun en dansk strand kan være – og der var solen lige på visit.

Jeg reddede Rose fra alt for våde tæer, da hun fortsatte direkte ud i vandet, men da jeg selv går med behagelige løbesko (med masser af lufthuller i bunden) fik jeg meget våde strømper :)

Vi kom selvfølgelig også på hoppepuden og dagen var helt, helt perfekt. I bilen hjem snakkede vi om hvad vi havde lavet. Da vi var færdige, kom det fra Rose “og sovet til middag” – ja, den del synes Mormor jo også var hyggeligt :)

Denne bette James, der er knap så bette mere, blev et år den 13. april og vi fik lov at fejre ham på dagen <3 Han er den mest charmerende lille dreng, jeg nogensinde er stødt på og jeg er sikker på at han ikke kommer til at mangle pigevenner når den tid kommer :)

Min øjesten, James

Min øjesten, James

Han er “stille som en Ninja” og kommer afsted med mange spilopper. Her for nylig var han kravet op på Roses nye junior seng, skubbet et billede ned fra væggen og kravlet ned igen – uden at det blev opdaget. At han kan komme op, når sengehesten ikke er på, det ved mor og far, men hvordan han er kommet ned? Det forbliver, indtil videre, et mysterium ;)

Se lige på billedet… kan man andet end knus-elske den lille fyr?

Omstændighederne har desværre været så jeg ikke har været så meget sammen med James som jeg var/er med Rose, men han ved hvem jer er, giver en krammer og et af de der, helt specielle smil <3

Snart skal han også nyde græsset, solen, sandet, vandet og hoppepuden – måske jeg kan få lidt assistance til at have dem begge en hel dag, det vil være stort og selv om jeg ikke ønsker at dreje tiden frem, så bliver det hele meget lettere når de begge er på 2 ben og til at holde styr på <3

Nu vil jeg følge op på flere ting der har haltet, jeg når ikke det hele og pyt med det. Jeg laver det jeg har behov for at lave for tiden og selv om jeg hækler, bliver det ikke så meget som jeg kunne ønske. Det er helt ok.

Livet er godt, solen skinner og i morgen skal vi til påskefrokost hos min mor og bonusfar – Janne, svigersøn og børnebørn kommer, og så ham der, Nikolai, den sidste der fløj fra reden (og som har det rigtig godt i Ålborg), min lille dreng, ham jeg har så uendelig svært ved at give slip på, men jeg arbejder på det :)

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/04/19/hulubulu-tulle-tulle-hvor-er-du/

apr 19

Bordskåner i stofgarn fra Gitte Blinkilde

Bordskåner i stofgarn fra Gitte Blinkilde

Bordskåner i stofgarn fra Gitte Blinkilde

Så har Gitte Blinkilde være på spil igen. Denne gang er det en hæklet bordskåner i stofgarn, der egentlig startede livet som en hynde til en skammel :)

Hent opskriften her!

Hvordan? Sådan!
Få hjælp til det hele på Hæklenålen.dk

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/04/19/bordskaaner-i-stofgarn-fra-gitte-blinkilde/

apr 19

Cupcakes fra Gitte Blinkilde

Cupcakes fra Gitte Blinkilde

Cupcakes fra Gitte Blinkilde

Dejlig og romantisk pynt eller lidt til legekøkkenet. Valget er dyt og du kan hurtig få dem på krogen – og på fadet - det kræver blot et smut ind til den kreative Gitte Blinkilde :)

Hent opskriften her!

Hvordan? Sådan!

Få hjælp til det hele på Hæklenålen.dk

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/04/19/cupcakes-fra-gitte-blinkilde/

apr 14

byTopping – Til børneværelset

Til børneværelset

Til børneværelset

Jeg lufter lige min kreative datter, der har startet egen webshop hvor hun sælger fødselstavler, dato- og navnetavler samt diverse plakater til børneværelset.

Hun laver selv det hele og for få kroner, kan man købe den helt personlige tavle til børneværelset, i netop de farver, der passer til indretningen.

Venter du dig? Har du børn? Er du bedstemor, mormor, farmor?

Kig ind – det er besøget værd og tag så en tavle med hjem :)

Tavlerne modtager du først en prøve på, derefter, når købet er gennemført, modtager du tavlen digitalt – hvor du selv har mulighed for at printe den eller eventuelt bruge Pixum.com

byTopping

Permanent link til denne artikel: http://www.topping.dk/blog/2014/04/14/bytopping-til-boernevaerelset/

Flere indlæg «